Sociaal bedrijfskundig adviseur

Als je op zoek bent naar de bedrijfsopleiding Sociaal bedrijfskundig adviseur (RSBA®) dan kan NIDI Bedrijfsopleidingen je daarbij helpen! Onze opleiding tot adviseur inzetbaar is de eerste opleiding in Nederland. Hierbij wordt het vakgebied duurzame inzetbaarheid gecombineerd met onderdelen uit de sociale bedrijfskunde. Een opleiding die uit verschillende leerzame thema’s bestaat en uit 2 fases. Ga aan de slag en schrijf je in via de website.

Opleiding Register Sociaal bedrijfskundig adviseur (RSBA®)

Organisaties bestaan volgens ons uit een samenwerking van onder andere tevreden medewerkers. Maar ook uit competente, betrokken en vitale medewerkers. Daarnaast hebben organisaties ook te maken met verschillende (interne en externe) financiële processen. Maar ook financiële belangen en diverse invalshoeken. Allen bekeken vanuit de verschillende kennisgebieden. De adviseur heeft met deze opleiding een zeer solide basis om vanuit het proces te denken. Maar ook om bijvoorbeeld een stap te maken naar organisatie met breed advies.

Sociaal bedrijfskundig adviseur

NIDI Bedrijfsopleidingen

Naast de opleiding RSBA kun je bij ons ook andere opleidingen volgen. Denk bijvoorbeeld aan;

  • Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid ®(ook voor Zorg en Welzijn en MKB)
  • Human Being Leiderschap
  • Register Preventiemedewerker (RPM)
  • Strategisch Coachen

De opleidingen van NIDI zijn voor bedrijven een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen. De opleidingen en trainingen die wij aanbieden zijn minimaal op HBO niveau. Niet alleen kunnen de lessen klassikaal gegeven worden, maar ook in-company. Verder zijn alle kennis en vaardigheden die je tijdens onze opleidingen opdoet direct toepasbaar. En vervolgens te integreren in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Neem contact met ons op

Wens je meer informatie omtrent de opleiding bedrijfsopleiding Sociaal bedrijfskundig adviseur(RSBA®)? Of onze andere opleidingen? Neem dan contact met ons op. Dit kan gemakkelijk via het contact formulier op de website. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar of kun je ons een e-mail sturen. We helpen je graag. Zit er op dit moment geen passende opleiding voor je bij? Vervelend! Laat het ons weten dan gaan we gelijk kijken wat wij voor je kunnen betekenen.