NiDi is Amplitieus, jij ook?

Elke organisatie heeft een unieke waarde, die haar in de basis drijft. Een centraal idee dat het logisch en aantrekkelijk maakt om doelen na te streven en resultaat te behalen. Dat lukt alleen als je medewerkers nadrukkelijk betrekt bij het ontwikkelen van die waarde. Zo hebben wij inspiratie gehaald uit een combinatie van Rijnlands denken en het Scandinavisch gedachtegoed, gericht op bevlogenheid, zingeving, relaties, geluk, welzijn en resultaat. Iedereen met een volle batterij aan het werk, dát idee!

Duurzame inzetbaarheid, van visie naar realiteit

NiDi Business School heeft het begrip Duurzame Inzetbaarheid (DI) op de kaart gezet. Zo waren wij de eerste met een integrale DI-opleiding in Nederland (RADI®) en staan we aan de wieg van Nederlands grootste onafhankelijke register op dit thema. Vanuit nieuwe inzichten hebben wij, samen met kennisleiders op dit terrein, aanbod ontwikkeld omtrent Amplitie en Duurzame Inzetbaarheid

Onze kijk op duurzame inzetbaarheid

Duurzame Inzetbaarheid betekent voor ons: faciliterende organisaties, medewerkers met optimaal eigenaarschap, gericht op ambities en doelstellingen. Onze opleidingen staan bekend om de praktische toepasbaarheid, validiteit en optimalisatie van vaardigheden. Duurzame Inzetbaarheid is óók een mindset: anders naar de wereld kijken. Bovenal begint het met leiderschap en cultuur met een gedragen collectieve ambitie. Dat is de batterij die alle betrokkenen energie geeft.

Ambitieus streven naar amplitie

Onze ambitie om werkend Nederland te versterken, dragen wij actief uit. Amplitie staat voor versterken (amplio in Latijn), een bepalend element van Duurzame Inzetbaarheid. En daarin zijn wij ambitieus. Voeg die twee samen en een nieuwe term is geboren: Amplitieus. We willen organisaties en medewerkers overtuigen om Amplitieus te worden, omdat het een voorwaarde is voor succes.

De reis naar een Amplitieuze organisatie

In ons totaal aanbod bewandelen we de weg naar de Amplitieuze organisatie. We leren studenten vanuit analyse de vertaalslag te maken naar prioriteiten, stappenplan, communicatie, inspiratie en overtuiging. We adviseren organisaties op strategisch niveau om de weg naar Amplitie in te slaan en leveren waar nodig ook Amplitieuze medewerkers.

Doe mee, word ook Amplitieus en maak samen met ons ambities waar!

Scandinavisch gedachtegoed

NiDi Business School is Amplitieus! Amplitieus heeft haar oorsprong deels in het Scandinavisch gedachtegoed. De mens centraal! Meer weten over Scandinavisch gedachtegoed? Ga dan mee op studiereis naar Stockholm in 2025? Klik hier voor meer informatie