Opleidingen

NiDi Business School is voor bedrijven een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen. De opleidingen die we aanbieden zijn minimaal op HBO niveau en worden over het algemeen klassikaal gegeven. Uiteraard kunnen wij in overleg ook in-company opleidingen verzorgen.

De kennis en vaardigheden die je tijdens onze opleidingen opdoet, zijn direct toepasbaar en te integreren bij je dagelijkse werkzaamheden. Door onze expertise over te brengen kun je gemakkelijker inspelen op problematieken en/of onzekerheden waarmee je dagelijks te maken hebt.

Kijk snel naar onderstaand aanbod aan opleidingen en schrijf jezelf in. Zit er op het moment geen passende opleiding voor je bij? Vervelend! Laat het ons weten, dan gaan wij kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Dé Business School voor Duurzame Inzetbaarheid

Wij zijn het (opleidings)instituut dat het begrip duurzame inzetbaarheid vanaf 2012 op de kaart heeft gezet.

NiDi is de Business School voor duurzame inzetbaarheid en heeft ook het keurmerk Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid (SKDI) ontwikkeld.

Van Duurzame Inzetbaarheid wordt heel werkend Nederland beter

De HR-managers, leidinggevenden en adviseurs die we hebben weten te inspireren, zijn onze ambassadeurs. Zij delen de ambitie van Heel Nederland Inzetbaar met hun collega’s, medewerkers en netwerken.