Opleidingen

NiDi Business School is voor bedrijven een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen. De opleidingen die we aanbieden zijn minimaal op HBO niveau en worden over het algemeen klassikaal gegeven. Uiteraard kunnen wij in overleg ook in-company opleidingen verzorgen.

De kennis en vaardigheden die je tijdens onze opleidingen opdoet, zijn direct toepasbaar en te integreren bij je dagelijkse werkzaamheden. Door onze expertise over te brengen kun je gemakkelijker inspelen op problematieken en/of onzekerheden waarmee je dagelijks te maken hebt.

Kijk snel naar onderstaand aanbod aan opleidingen en schrijf jezelf in. Zit er op het moment geen passende opleiding voor je bij? Vervelend! Laat het ons weten, dan gaan wij kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Scandinavisch gedachtegoed

NiDi is Amplitieus! Amplitieus heeft haar oorsprong deels in het Scandinavisch gedachtegoed. De mens centraal! Meer weten over Scandinavisch gedachtegoed? Ga je mee op studiereis naar Stockholm in 2025? Klik hier voor meer informatie