Masterclasses

Workshop Amplitieus

Op maandag 30 oktober, woensdag 15 november, woensdag 29 november en maandag 11 december, organiseert NiDi Business School workshops rondom het thema Amplitieus. De workshop start om 10.00 uur en duurt tot 14.00 uur, voor een broodje zal worden gezorgd.

Thema’s die tijdens de workshop worden behandeld zijn o.a.

  • Stappenplan Amplitieus
  • Doelstellingen bepalen Amplitieus
  • Communicatieplan Amplitieus
  • Kosten/baten Amplitieus
  • Behandelen best practices

Kosten van de workshop zijn 295 euro.

Deze workshop is gratis voor alumni van NiDi Business School en voor RADI adviseurs die zijn aangesloten bij de RADI Beroepsfederatie. Neem je een collega/introducee mee dan betaalt deze 195 euro.

Er is maximaal plaats voor 14 deelnemers per groep en de workshop zal worden gegeven op onze trainingslocatie in Breda.

De workshops van 30 oktober en 15 november zitten vol!

Je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst of voor de workshops van 29 november en maandag 11 december. Meld je nu aan:

Aanmelden Workshop Amplitieus

Naam(Vereist)
Op welke datum wilt u de workshop volgen?

Kun je Duurzame Inzetbaarheid leren?

Ja, beslist. Onze praktische opleidingen en trainingen leren HR-professionals, managers, medewerkers, zzp’ers en financieel adviseurs om werk te maken van Duurzame Inzetbaarheid

Scandinavisch gedachtegoed

NiDi Business School is Amplitieus! Amplitieus heeft haar oorsprong deels in het Scandinavisch gedachtegoed. De mens centraal! Meer weten over Scandinavisch gedachtegoed? Ga dan mee op studiereis naar Stockholm in 2025? Klik hier voor meer informatie