Trainingen

NiDi Business School is voor bedrijven een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen.

We trainen alle lagen van de organisatie op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Deze trainingen kunnen klassikaal gevolgd worden maar wij kunnen ook in-company trainingen verzorgen. Wij maken trainingen voor ieder gewenst niveau, zodat we duurzame inzetbaarheid bereikbaar maken voor iedereen.

De kennis en vaardigheden die je tijdens onze trainingen opdoet, zijn direct toepasbaar en te integreren bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Door onze expertise over te brengen kun je gemakkelijker inspelen op problematieken en/of onzekerheden waarmee je dagelijks te maken hebt.

Duurzame inzetbaarheid is te leren! Wij helpen je graag verder. Kijk snel naar onderstaand aanbod aan trainingen en schrijf je in.

Zit er op het moment niets passend tussen? Vervelend! Laat het ons weten, dan gaan wij kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Bekijk ons actuele trainingsaanbod

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van training bij NiDi Bedrijfsopleidingen? Maak dan nu een selectie uit de volgende trainingen:

Dé Business School voor Duurzame Inzetbaarheid

Wij zijn het (opleidings)instituut dat het begrip duurzame inzetbaarheid vanaf 2012 op de kaart heeft gezet.

NiDi is de Business School voor duurzame inzetbaarheid en heeft ook het keurmerk Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid (SKDI) ontwikkeld.

Van Duurzame Inzetbaarheid wordt heel werkend Nederland beter

De HR-managers, leidinggevenden en adviseurs die we hebben weten te inspireren, zijn onze ambassadeurs. Zij delen de ambitie van Heel Nederland Inzetbaar met hun collega’s, medewerkers en netwerken.