Trainingen

NiDi Business School is voor bedrijven een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen.

We trainen alle lagen van de organisatie op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Deze trainingen worden aangeboden als in-company trainingen. Wij maken trainingen voor ieder gewenst niveau, zodat we duurzame inzetbaarheid bereikbaar maken voor iedereen.

De kennis en vaardigheden die je tijdens onze trainingen opdoet, zijn direct toepasbaar en te integreren bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Door onze expertise over te brengen kun je gemakkelijker inspelen op problematieken en/of onzekerheden waarmee je dagelijks te maken hebt.

Duurzame inzetbaarheid is te leren! Wij helpen je graag verder. Onderstaand geven wij een kort overzicht van de trainingen die we kunnen aanbieden. Staat de door jou gezochte training er niet bij neem dan gerust contact met ons op en we kijken samen of we een passende training kunnen samenstellen..

Van Duurzame Inzetbaarheid wordt heel werkend Nederland beter

De HR-managers, leidinggevenden en adviseurs die we hebben weten te inspireren, zijn onze ambassadeurs. Zij delen de ambitie van Heel Nederland Inzetbaar met hun collega’s, medewerkers en netwerken.

Kun je Duurzame Inzetbaarheid leren?

Ja, beslist. Onze praktische opleidingen en trainingen leren HR-professionals, managers, medewerkers, zzp’ers en financieel adviseurs om werk te maken van Duurzame Inzetbaarheid

Scandinavisch gedachtegoed

NiDi is Amplitieus! Amplitieus heeft haar oorsprong deels in het Scandinavisch gedachtegoed. De mens centraal! Meer weten over Scandinavisch gedachtegoed? Ga je mee op studiereis naar Stockholm in 2025? Klik hier voor meer informatie