Praktijkopleiding Energiekompas

Startdata
Schrijf je nu in

21 november 2023 Direct aanmelden

Meer informatie?
Vraag het informatiepakket aan

Dit wordt geheel gratis naar je opgestuurd.

De tijd dat een onderzoek op zichzelf staat is echt voorbij. De vraag is hoe onderzoeksresultaten de dialoog tussen medewerker en leidinggevende over verbetering kunnen voeden.

In deze opleiding leer je dit verbeterproces op strategisch niveau te sturen en regisseren, gebruik makend van het EnergieKompas. Je leert het Job Demands-Resources Model handen en voeten te geven.

Leerprofiel

De opleiding is verdeeld in drie modules, verdeeld over 2 lesdagen. prof. dr. Wilmar Schaufeli en drs. Elco Schaufeli verzorgen de opleiding. Theorie en praktijk zijn integraal met elkaar verbonden. Je leert de ins-en-outs van mentale energie kennen, een ontwikkelproces (PDCA) in gang te zetten, randvoorwaarden te managen, resultaten te analyseren, een winnend interventieteam op te zetten, en beweging te creëren op de werkvloer.

Na de eerste lesdag (module 1 en 2) is het mogelijk zelf in de praktijk actief met het EnergieKompas aan de slag te gaan en in module 3 een exclusieve registratie als Strategisch Adviseur EnergieKompas (SAE) te verkrijgen!

Strategisch Adviseur EnergieKompas (SAE)

Na het succesvol afronden van de opleiding kan je je inschrijven in het SAE register. Kosten hiervoor zijn € 150 per jaar (incl. jaarlijkse masterclass)

Als SAE toon je aan dat je koploper bent op het gebied van innovatief strategisch energiemanagement. Je bent in staat om wetenschap en praktijk te verbinden en bent onderdeel van een community van professionals die samen een hoge standaard van evidence-based werken bewaken en verder ontwikkelen.

Registratie biedt de volgende voordelen:

  • permanente educatie vanuit de bron van wereldwijde kennis over mentale energie: daardoor ben je altijd op de hoogte van de laatste wetenschappelijk en praktische inzichten
  • toegang tot toolkits om het EnergieKompas effectief en efficiënt in te zetten
  • onderdeel van een community van professionals die beschikbaar zijn voor advies en samenwerking

Meld je nu aan voor de praktijkopleiding Energiekompas

Wil jij in de kopgroep van strategisch energiemanagement zitten en actief meedoen om duurzame inzetbaarheid verder handen en voeten te geven? Door op een innovatieve manier onderzoek van waarde te laten zijn in de ontwikkelcyclus van organisaties?

Meld je dan nu aan voor de Praktijkopleiding EnergieKompas!

In 2023 staat de opleiding nog gepland op 21 november.

Specificaties

€695

Module 1 en 2: € 695,- per persoon (vrij van BTW)

Praktijk module 3: € 1250,-


Dynahouse, Perkinsbaan 11, 3439 ND Nieuwegein

2 klassikale lessen

Direct inschrijven
Schrijf je gemakkelijk in

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag een gratis informatiepakket aan of schrijf je direct in!