Schoutenhof-meeting: update en inspiratie voor HR-professionals

Specificaties
Alles op een rij

Geen startdata gevonden

3 dagen
Landgoed Schoutenhof, Epen
€1.595

Incl. overnachting, ontbijt, lunch en diner.
Excl. Alcoholische dranken

Meer informatie?
Vraag het informatiepakket aan

Dit wordt geheel gratis naar je opgestuurd.

Hulp nodig? 
Wij helpen je
Startdata
Schrijf je nu in

Geen items gevonden

Velen zeggen dat de wereld definitief veranderd is door corona; en dat is natuurlijk altijd zo. Dus in 2023 gaan we weer verder met de uitdagingen die we ervaren en de mogelijkheden die we zien.

Vaak leven we hierin in de “waan van de dag”. De drukte van wat allemaal op ons afkomt en terecht ook uitgevoerd en opgepakt moet worden. De tijd en de kans om eens op afstand te kijken naar die uitdagingen, ontwikkelingen en vooral de mogelijkheden voor de nabije toekomst ontbreekt dan vaak.

Daar speelt NiDi Business School graag op in; samen met ANDARE Training & Opleiding en de Universiteit Maastricht, vakgroep Sociale Geneeskunde (Master Work, Health & Career) hebben we een interactief programma ontwikkeld: De Schoutenhof Meeting: Update HR-Toppers!

Op een plek die rust uitstraalt en rust geeft. Op afstand van alle dagelijkse besognes met de ruimte en de intentie van een Mastermindgroep. Maatwerk is hierin essentieel! Daarom biedt dit programma, naast de door ons geselecteerde onderwerpen, jou de mogelijkheid om vooraf en tijdens de tweedaagse eigen onderwerpen in te brengen en te bespreken. Ons team van docenten gaat aan de slag om alle onderwerpen op hoog niveau in te vullen.

De onderwerpen

De Schoutenhof Meeting is opgedeeld in 8 onderdelen. Ieder onderdeel gericht op uitdagingen en aandachtspunten waar HR-professionals mee te maken kunnen krijgen:

  • De effectiviteit van Duurzaam Inzetbaarheids interventies
  • Thuiswerken tijdens en na COVID-19
  • Leiderschap en de 5 generaties op de werkvloer
  • De eigen ontwikkeling
  • Arbeidsmarktontwikkelingen en nieuwe uitdagingen
  • De ongeschreven grondregels van een organisatiecultuur
  • De trends binnen Mensen & Organisatie tot 2030
  • Hoe blijft uw organisatie duurzaam inzetbaar

Wij heten je graag van harte welkom bij De Schoutenhof Meeting. Heb je interesse om in 2023 mee te doen? Laat het ons weten.