Opleiding verzuimbeleid

NIDI Bedrijfsopleidingen is de ideale partner als je op zoek bent naar een opleiding verzuimbeleid. Wil jij het verzuimbeleid binnen jouw organisatie verbeteren en aanpakken? Dan is wellicht de opleiding Register Preventiemedewerker (RPM) wat voor jou! In deze opleiding ga je leren de ogen en oren binnen jouw organisatie te zijn als het gaat om arbeidsomstandigheden, preventie en de implementatie van de Risico Inventarisatie Evaluatie. Meer weten over de opleiding? Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Opleiding  verzuimbeleid / Register Preventiemedewerker

Een Preventiemedewerker is niet zomaar iemand, het heeft de rol waarbij specifieke kennis en vaardigheden voor nodig zijn. Een passende en gedegen opleiding die past bij de duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie is van belang. Daarvoor zit je bij NIDI Bedrijfsopleiding helemaal goed.  Wij bieden de vernieuwde en verbeterde Register Preventiemedewerker leergang aan, met nog meer nadruk op de praktijk! Meer weten over deze opleiding? Dan kun je via de website gemakkelijk een gratis informatiepakket aanvragen.

RADI Executive

Wil jij jezelf nog verder ontwikkelen op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Dan bieden wij jou de RADI Executive. Na het volgen van één van de HBO niveau opleidingen van NIDI, kun je jezelf door ontwikkelen en aan de slag gaan met onze RADI Executive. De opleiding bestaat uit 15 masterclasses en zal ongeveer 10 maanden duren. De RADI Executive is het hoogste niveau in Nederland binnen dit vakgebied, daarnaast ook de eerste RADI Executive opleiding op dit gebied in heel Nederland!

Opleiding verzuimbeleid

Meld je aan!

Ben jij enthousiast geworden over de opleiding verzuimbeleid of wil je direct starten met de eerste RADI Executive binnen Nederland? Meld je dan aan voor één van de opleidingen van NIDI Bedrijfsopleidingen. Wil je meer weten over ons aanbod of de specifieke leergangen binnen de opleidingen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button!