Specificaties
Alles op een rij
Ca. 10 maanden

startdata 12 september 2023

1x per twee weken

15 masterclasses van 15.30 uur tot 19.30 uur, klassikaal

5-7 uur per week

Buiten de reguliere lesuren om

Opleidingslocatie NIDI
€5950

Totaal prijs voor opleiding en lesmateriaal.
Examenkosten 350 euro

Meer informatie?
Vraag het informatiepakket aan

Dit wordt geheel gratis naar je opgestuurd.

Hulp nodig? 
Wij helpen je
Startdata
Schrijf je nu in

12 september 2023 Direct aanmelden

RADI Executive masteropleiding

De eerste collegereeks in Nederland op het vakgebied Duurzame Inzetbaarheid, met de focus op de praktische toepasbaarheid: De RADI Executive masteropleiding!

Organisaties bestaan uit een samenwerking van tevreden, competente, betrokken en vitale medewerkers. Medewerkers zorgen ervoor dat de organisatie de doelstellingen zo optimaal als mogelijk behaald. Blijvende toekomstbestendigheid is hierin de doorlopende uitdaging; toekomstbestendig blijven brengt namelijk voortdurend veranderingen met zich mee. Zeker in deze tijd, waarin veranderingen elkaar rap opvolgen, is blijven veranderen en innoveren van groot belang voor organisaties.

Op dit gebied is de topadviseur Duurzame Inzetbaarheid vooroploper! Hij of zij weet de organisatie hiertoe te inspireren. Tijdens de opleiding leiden we onze studenten op om creatieve oplossingen te bedenken. Dankzij een waardevolle bagage aan kennis, vaardigheden en tools kunnen zij écht excelleren. Dit doen wij door inspirerende, interactieve masterclasses van onze topdocenten.

Na het volgen van deze masteropleiding kan je jezelf professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen. Dit is het hoogste niveau in Nederland binnen dit vakgebied. Je bent in staat om op strategisch niveau een gefundeerde risicoanalyse te maken voor jouw organisatie(s).

Leerprofiel RADI Executive

De RADI Executive heeft als doel jouw toekomstvisie op Duurzame Inzetbaarheid te ontwikkelen en te versterken. Na het volgen van de masterclasses van RADI Executive ben je in staat jouw visie op Duurzame Inzetbaarheid over te brengen binnen de organisatie waar jij werkzaam bent, dit geldt voor jouw klanten en je netwerk. Jij bent dé ambassadeur van het begrip Duurzame Inzetbaarheid en tilt dit thema als topadviseur naar een hoger niveau.

Als je de RADI Executive masterclasses hebt gevolgd ben jij:
– Een inspirator voor managers en directies om prioriteit te geven aan Duurzame Inzetbaarheid
– Dé ambassadeur van Duurzame Inzetbaarheid
– Een trendsetter in het vakgebied van duurzame inzetbaarheid waarbij je kennis vertaalt in krachtige en effectieve adviezen!

Na het volgen van deze opleiding kan je jezelf topadviseur Duurzame Inzetbaarheid noemen. De RADI Executive is het hoogste niveau in Nederland binnen dit vakgebied.

Thema’s duurzame inzetbaarheid

De masteropleiding is verdeeld in vijf modules die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Je leert deze modules met elkaar te verbinden en bent na het volgen van deze opleiding in staat echt samenhangend te adviseren.

  • 1. Het Scandinavisch model
  • 2. Burn-out preventie: werkdruk, stress en bevlogenheid
  • 3. Algoritmes en data
  • 4. Robotisering en Technologie
  • 5. Het nieuwe Nieuwe Werken

Examen voor de RADI Executive

Alle leerstof dien je te kunnen vertalen naar de praktijk. Dit wordt gedaan door middel van een examen. Het examen bestaat uit een visierapport met jouw visie over de toekomst van Duurzame Inzetbaarheid. Deze visie schrijf je voor één van je klanten of voor je eigen organisatie. Tijdens het schrijven van dit rapport pas je alle thema’s toe die tijdens de RADI Executive masterclasses aan bod zijn gekomen. Na een schriftelijke beoordeling presenteer en verdedig je jouw rapport aan de examencommissie, middels een mondeling examen. Het visierapport, de presentatie en de verdediging worden beoordeeld door de examencommissie.

Na het succesvol afronden van de opleiding word je ingeschreven in het onafhankelijke Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid van SKDI, Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid. Dit is het enige onafhankelijke register in Nederland onder notarieel toezicht.

Voorkennis en doelgroep

Om deel te mogen nemen aan de RADI Executive, dien je de opleiding Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid te hebben afgerond of een soort gelijke opleiding. Daarnaast beschik je over minimaal drie jaar werkervaring. Het niveau van de opleiding is HBO+.

De RADI Executive is geschikt voor bedrijfsadviseurs, HR-professionals, beleidsmanagers en salarisprofessionals, maar ook voor arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen en casemanagers.
Maar het belangrijkste is enthousiasme voor het vak duurzame inzetbaarheid en interesse in gezondheid, mens en arbeid!

Direct inschrijven voor de RADI Executive masteropleiding

De opleiding duurt ongeveer 10 maanden, onderbroken door reguliere vakanties en bestaat uit 15 masterclasses. Deze opleiding start op dinsdag 12 september 2023. Schrijf je hieronder direct in.