Opleiding verzuim

Op zoek naar meer informatie over een opleiding verzuim? Dan kan NIDI Bedrijfsopleidingen je helpen! Wij bieden verschillende trainingen en opleidingen aan. Denk bijvoorbeeld aan duurzame inzetbaarheid, preventie en verzuim binnen je bedrijf. De trainingen kunnen zowel klassikaal als in-company gevolgd worden. De kennis en vaardigheden die je opdoet bij NIDI Bedrijfsopleidingen zijn altijd direct toepasbaar. Waardoor je deze gelijk kunt integreren bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

NIDI Bedrijfsopleidingen

Binnen NIDI Bedrijfsopleidingen zijn er diverse opleidingen te volgen die in grote lijn te maken hebben met duurzame inzetbaarheid. Door met innoverende oplossingen te komen kun je financiële consequenties en verzuim voorkomen. Wij brengen onze expertise dusdanig over waardoor je na het volgen van een opleiding gemakkelijker kunt inspelen op problematieken en/of onzekerheden waarmee je dagelijks te maken hebt.

Opleiding verzuim

NIDI Trainingen

Naast opleidingen zijn er ook trainingen te volgen op het gebied van verzuim. Denk bijvoorbeeld aan de training inzetbaarheidsgesprekken (verzuim en preventie) of communicatietraining verzuimgesprekken. De volgende leerdoelen worden onder andere behandeld;

  • Verzuim benaderen als een managementprobleem.
  • Praktische handvatten in het kader van preventie, verzuimbegeleiding en nazorg.
  • Inzicht krijgen in het acties luisteren van je gesprekspartner.
  • Verzuimgesprekken voeren.
  • Inzicht in de balans en relatie met medewerkers

De verzuim trainingen en opleidingen kenmerken zich door een zeer hoog (inter)actief karakter. Na de theorie zal er uitgebreid geoefend worden met een auteur-trainer om de opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Neem contact met ons op

Wat ingewikkeld is kan alleen maar makkelijker worden. Twijfel niet langer en lift jouw kennis en jouw organisatie naar een hoger niveau door middel van de trainingen en opleidingen van NIDI Bedrijfsopleidingen. Op onze website ziet u een overzicht met ons actuele aanbod. Mocht er geen passende opleiding tussen staan? Neem dan contact met ons op. Wij gaan dan kijken wat we voor je kunnen betekenen, maar ook hoe we met onze leerdoelen kunnen aansluiten bij jouw wensen.