Management en leidinggeven

Wil jij meer leren over management en leidinggeven? Dan kan NIDI Bedrijfsopleidingen je daarbij helpen! Met een breed aanbod aan opleidingen en trainingen helpen wij jouw management en leidinggevende skills beter te ontwikkelen. Welke opleiding of training je ook volgt van NIDI Bedrijfsopleidingen, wij zorgen ervoor dat alle leerstof direct toepasbaar is binnen jouw organisatie. Wellicht sluit de opleiding Human Being Leiderschap voor (HR) business partners en leidinggevenden wel aan bij jouw zoek criteria? Weet je nog niet precies wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer leren over management en leidinggeven?

Dan zit je met de opleidingen en trainingen van NIDI bedrijfsopleidingen goed! In ons aanbod is de training Coachend Leidinggeven misschien wel wat je zoekt. Je leert omgaan met het leidinggeven en je gaat leren te zorgen dat je medewerkers het beste uit zichzelf halen. Daarnaast ook dat medewerkers zelfstandig hun werk kunnen doen binnen de organisatie. Coachen hoort onlosmakelijk bij leiderschap en dat is ook iets wat aangepakt wordt in deze training. De training heeft een zeer hoog (inter)actief karakter. Want naast theorie wordt er ook uitgebreid geoefend. Daarnaast hebben wij een breed pakket aan trainingen. Bekijk op de website ons aanbod trainingen.

De opleiding Human Being Leiderschap

Wil je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van management en leidinggeven? Dan is dit wellicht een aansluitende opleiding voor jou. In de opleiding Human Being Leiderschap krijg je de juiste kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om het Human Being Leiderschap binnen jouw organisatie uit te voeren. Daarnaast zal de opleiding je leren om de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers van jouw organisatie te vergroten. De opleiding is opgebouwd uit een viertal modules en de focus zal geheel liggen op duurzame inzetbaarheid.

Management en leidinggeven

Meer informatie?

Wil je misschien meer informatie over de trainingen en opleidingen op het gebied van management of leidinggeven? Dan kun je via de website gemakkelijk een gratis informatie pakket aanvragen van de gewenste opleiding of training. Heb je andere vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via onderstaande button!