Communicatietraining kosten

Wil je meer informatie over de communicatietraining kosten? Wij, van NiDi Business School, hebben het antwoord voor jou! NiDi Business School is voor bedrijven, instellingen en overheden een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen. Zo trainen wij bijvoorbeeld zowel leidinggevenden als medewerkers op basis van maatwerk oplossingen. Je kunt je hiervoor aanmelden door je in te schrijven voor een van onze opleidingen of trainingen, maar wij kunnen ook (op aanvraag) verschillende in-company opleidingen en training realiseren.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Communicatietraining kosten | NiDi Business School heeft het antwoord!

Het NiDi is sinds 2012 actief in de onderwijsbranche. Inmiddels is ons opleidingsaanbod flink uitgebreid en bieden wij tal van opleidingen en trainingen aan op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Door dit brede aanbod binnen deze niche is er een training/opleiding voor elk gewenst niveau. Momenteel zijn wij druk bezig met een verbreding van ons aanbod om zo nog specifieker aan de wensen te kunnen voldoen.

Onze communicatietrainingen zijn gericht op het voeren van verzuimgesprekken. Wij hebben een eigenzinnige kijk op verzuim, die leidt tot vooruitstrevend en zeer effectief verzuim- en gezondheidsbeleid in organisaties. De kern van onze visie op verzuim wordt gevormd door een aantal diepgewortelde overtuigingen. Deze vind je gedurende deze één daagse training terug. De trainingen worden interactief gegeven, waardoor de deelnemers zich op een natuurlijke wijze ontwikkelen op het gebied van verzuimgesprekken.

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar deze communicatietraining kosten? Wacht niet en vraag dan gratis en vrijblijvend het informatiepakket bij ons aan voor meer informatie. Tot ziens bij NiDi Business School!

Persoonlijk leiderschap training