Register sociaal bedrijfskundig adviseur

Op zoek naar een opleiding register sociaal bedrijfskundig adviseur? Dan is NIDI bedrijfsopleidingen de aangewezen partij om je verder te helpen. Onze opleiding tot Adviseur Inzetbaarheid is de eerste opleiding in Nederland waarbij we het vakgebied Duurzame Inzetbaarheid combineren met onderdelen vanuit de Sociale Bedrijfskunde, met een focus op praktische toepasbaarheid. Organisaties bestaan volgens ons uit een samenwerking van tevreden, competente, betrokken en vitale medewerkers. Heb je vragen over de training? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden jouw vragen en helpen je graag verder.

Doel van de opleiding

Het doel van de opleiding is jou op te leiden tot een gedegen adviseur op het gebied van duurzame inzetbaarheid en sociale bedrijfskunde. Je weet vraagstukken op individuele casuïstiek te analyseren en oplossingsrichtingen te duiden. Je bent de gesprekspartner voor professionals en kan verschillende kennis/expertisegebieden vertegenwoordigen. Daarbij weet je inzetbaarheidsvraagstukken te plaatsen binnen de bedrijfsmatige context van je (klant)organisatie.

Duurzame inzetbaarheid opleiding

Het examen

Het examen van Fase 1 bestaat uit een online CITO toets. Je kennis wordt hierin getest aan de hand van meerkeuzevragen, stellingen en situaties. Het examen van Fase 2 bestaat uit twee delen. Het opstellen van een businesscase. Je rapport is maximaal 32 pagina’s groot en tijdens je presentatie voor de examencommissie waarin je je bevindingen in de businesscase verdedigd. Je presentatie duurt maximaal 20 minuten waarin je je boodschap overbrengt en jouw aanpak kernachtig uiteenzet. Na de presentatie volgt een dialoog over jouw businesscase.

Contact opnemen

Heb je nog aanvullende vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Onze medewerkers beantwoorden jouw vragen graag!