Opleiding preventiemedewerker in de zorg

Met de Opleiding preventiemedewerker zorg bij NIDI Bedrijfsopleidingen leer je de werkgever ondersteunen als interne deskundige om een veilige en gezonde werkomgeving te bieden aan werknemers. Als toekomstig preventiemedewerker is het daarom belangrijk dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt. Dat je weet hoe je de RI&E op een praktische manier kun uitvoeren. Maar ook dat je kennis krijgt van de juiste toepassing van de Arbo wet- en regelgeving. Kortom, meld je vandaag nog aan voor de Opleiding Register Preventiemedewerker RPM van NIDI Bedrijfsopleidingen!

RPM  | Register Opleiding Preventiemedewerker zorg

Een Preventiemedewerker is niet zomaar iemand. De preventiemedewerker heeft een rol waarbij specifieke kennis en vaardigheden voor nodig zijn. Daarvoor heb je een gedegen opleiding nodig die past binnen het Duurzame Inzetbaarheidsbeleid van de organisatie. NIDI Bedrijfsopleidingen is de Business school voor duurzame inzetbaarheid. Daarnaast heeft NIDi ook het keurmerk Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid (SKDI) ontwikkeld.

Vandaag geleerd, morgen toepasbaar en gericht op de organisatie en de mensen die daar in werkzaam zijn. Dat is de visie van deze opleiding. Deze leergang is opgebouwd uit verschillende thema’s. Zoals onder andere;

  • Arbeidsomstandigheden en Arbowet
  • Samenwerking Arbodienst
  • Risico analyse arbeid, gezondheid en vitaliteit
  • Communicatie en voorlichting

Uiteraard komen er veel meer thema’s aan bod. Allen met de nadruk om de theoretische lessen toepasbaar te maken binnen jouw organisatie. Meer weten over de opleiding? Via de website kunt u gemakkelijk een informatiepakket aanvragen.

Opleiding preventiemedewerker zorg

Schrijf je in!

De Opleiding preventiemedewerker is uitermate geschikt voor de medewerker die verantwoordelijk is of wordt voor Arbo- en preventietaken. Schrijf je vandaag nog in. Naast de RPM Opleiding biedt NIDI Bedrijfsopleidingen nog veel meer opleidingen en trainingen aan. Niet precies gevonden wat u zocht? Neem dan even contact met ons op via onderstaande knop. Samen gaan we kijken welke leerdoelen behaald moeten worden en welke opleiding of training hier het beste op aansluit.