Opleiding voor duurzame inzetbaarheid van personeel

Ben je opzoek naar een opleiding duurzame inzetbaar personeel? Dan ben je bij NIDI bedrijfsopleidingen aan het juiste adres. Hier leer je op tactisch niveau een uitgebreid stappenplan maken waarbij je onder andere gebruik maakt van de scorecard duurzame inzetbaarheid. Wist u dat u een vrijblijvend informatie pakket kunt opvragen? Vul uw gegevens in en wij sturen de gegevens zo snel mogelijk naar u toe.

Wat ga je doen? | Opleiding duurzame inzetbaarheid personeel

De leergang Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI) voor de adviseur leid je op tot professioneel inzetbaarheidsadviseur. Dat is op het hoogste niveau in Nederland binnen dit vakgebied.

Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om op strategisch niveau een gefundeerde risicoanalyse te maken voor jouw organisaties. Dit geldt voor de potentiële risico’s voor de duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie en op het gebied van toepasbare KPI’s en scorecards, alsook de creatie van “eigenaarschap”. Je onderkent het belang van alle stakeholders en bent daarom de ideale “spin in het web”.

Arbowet preventiemedewerker

Examen doen

Het examen zal zowel schriftelijk als mondeling worden afgenomen. Je moet instaat zijn om alles wat je in de lessen hebt geleerd, toe te passen in de praktijk. Het schriftelijke examen is een businesscase die je schrijft voor één van je klanten of voor je eigen organisatie. Het mondelinge examen is een dialoog tussen deelnemer en examencommissie, waarin het Duurzame Inzetbaarheidsplan centraal staat.

In contact komen met NiDi Bedrijfsopleidingen

Ben je geïnteresseerd in een workshop, training of opleiding van ons instituut? Neem via de onderstaande button contact op met NiDi Bedrijfsopleidingen! Wij staan jou graag te woord.