HR Training

Als je op zoek bent naar een HR training dan ben je bij NIDI Bedrijfsopleidingen aan het juiste adres. Met een ruim pakket aan opleidingen en trainingen voor onder andere HR managers en HR medewerkers zit er altijd een opleiding of training tussen. We trainen bijvoorbeeld de leidinggevenden / medewerkers met maatwerk oplossingen. Dit kan door middel van het inschrijven op een van onze trainingen of opleidingen, maar desgewenst kunnen wij ook in-company trainingen verzorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

HR Training en opleidingen

Wij bieden verschillende soorten opleidingen en trainingen aan voor het HR management. Allen gericht op duurzame inzetbaarheid en allen zijn voorzien van theorie en praktijk lessen die direct toepasbaar zijn binnen iedere organisatie. Ons aanbod is divers en uitgebreid. NIDI Bedrijfsopleidingen is de Business school voor duurzame inzetbaarheid. Daarnaast hebben wij ook het keurmerk Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid (SKDI) ontwikkeld. Wilt u meer weten over de trainingen? Bekijk ons aanbod trainingen op de website.

Naast trainingen kunt u ook terecht voor opleidingen. Door onze expertise over te brengen kun je gemakkelijker inspelen op problematieken en/of onzekerheden waarmee je dagelijks te maken hebt. De kennis en vaardigheden die je tijdens onze opleidingen opdoet, zijn direct toepasbaar binnen jouw organisatie. Wil je meer weten over de opleidingen? Bekijk ons opleidingsaanbod dan op de website.

HR training

Vraag naar meer informatie

Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden die NIDI Bedrijfsopleidingen jou kan bieden? Neem dan contact met ons op via onderstaand button. Wij adviseren je graag. Ook als je nog niet precies weet welke opleiding aansluit bij uw wensen, dan helpen wij je graag. Daarnaast kun je gemakkelijk via de website een informatie pakket aanvragen van iedere gewenste opleiding of training.