Cursus management en leidinggeven

Als je op zoek bent naar een cursus management en leidinggeven, dan ben je bij NiDi Bedrijfsopleidingen aan het juiste adres! In alle management trainingen van Nidi staat de koppeling tussen theorie en praktijk centraal waardoor je de geleerde stof direct in je werk kunt toepassen. Als je leiding geeft dan betekent dit dat je het gedrag van een of meerdere medewerkers beïnvloedt. Er moet telkens opnieuw gekeken worden of een medewerker een taak zelfstandig kan uitvoeren of daar begeleiding bij nodig heeft.

Een leidinggevende moet delegeren, taken controleren en gesprekken voeren met medewerkers. Dit leer je allemaal in de cursus van NiDi Bedrijfsopleidingen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Trainingen en cursussen bij NiDi

De trainingen van NiDi bedrijfsopleidingen zijn geschikt voor werknemers die net starten in een leidinggevende functie maar ook voor onder andere managers en teamleiders. Voor allen die de nodige kennis over leidinggeven willen opdoen zijn onze trainingen geschikt. Door middel van een cursus kun je bijvoorbeeld de basiskennis opdoen van management, conflicthantering of effectief leidinggeven, of een training over persoonlijk leiderschap volgen.

De cursus management en leidinggeven is geschikt voor een ieder die zich willen verbeteren en zich verder willen ontwikkelen binnen leidinggevende functies. Vraag vandaag nog een gratis informatiepakket aan en ga aan de slag!

Cursus management en leidinggeven

Meld je aan voor de cursus management en leidinggeven

Naast ons aanbod trainingen bieden wij ook een breed pakket aan opleidingen aan. Mocht je na het volgen van één van onze trainingen enthousiast geworden zijn en door willen leren? Dan sluit één van onze opleidingen hier naadloos op aan. Voor meer informatie over NiDi Bedrijfsopleidingen kun je ook onze LinkedInpagina bezoeken.

Twijfel niet langer en meld je vandaag nog aan voor één van onze trainingen of opleidingen. Druk op onderstaande button om in contact te komen.