Cursus duurzame inzetbaarheid

Zoek je naar cursus duurzame inzetbaarheid? Dan is NIDI bedrijfsopleidingen wellicht de aangewezen partij om je verder te helpen. Bij NIDI bedrijfsopleidingen leer je onder andere tactisch een uitgebreid stappenplan te maken. Waarbij je gebruik maakt van onder andere de scorecard duurzame inzetbaarheid. Heb je vragen over de training? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder.

Bekijk het leerprofiel

Een belangrijk aspect van de opleiding duurzame inzetbaarheid is dat je leert denken vanuit verschillende invalshoeken. Deze invalshoeken dien je vervolgens te combineren met adequate kennis op het gebied van Employee Benefits en Duurzame Inzetbaarheid.

Met het afronden van deze cursus heb je het recht om jezelf professioneel inzetbaarheidsadviseur te noemen. Dit is het hoogst haalbare niveau binnen dit vakgebied.

De Leerdoelen

  • Het kunnen herleiden en problematiseren van de adviesvraag in de termen van Duurzame Inzetbaarheid;
  • Het formuleren van een Duurzaam Inzetbaarheidsplan op strategisch niveau voor jouw organisatie.
  • Het creëren van “eigenaarschap”;
  • Het bepalen en uitvoeren van toepasbare en geschikte KPI’sen scorecards;
  • Herkennen van potentiële risico’s op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid;
  • Het maken van praktisch haalbare aanbevelingen voor jouw organisatie, waarbij aandacht besteed is aan het implementatietraject;
  • Het functioneren als een stevige gesprekspartner voor leidinggevende en directie, met daarbij een overstijgende kijk op organisatievraagstukken en financiële afwegingen
Duurzame inzetbaarheid opleiding

Ter afronding

De afronding van de opleiding wordt gedaan door middel van een examen. Dit examen bestaat uit een business case. Deze schrijf je voor je eigen organisatie of voor één van je klanten. Het is belangrijk dat je na alles wat je hebt geleerd in de les, de vertaling kunt maken naar de praktijk. Na de schriftelijke beoordeling licht je het rapport tot slot mondeling toe. Dit wordt vervolgens door de examencommissie beoordeelt.

Contact

Heb je nog aanvullende vragen voor ons? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op! Onze medewerkers beantwoorden deze graag.

Neem contact met ons op

Lees snel meer over de cursus Duurzame Inzetbaarheid