Cursus communicatie management

De cursus communicatie management van NiDi Bedrijfsopleidingen biedt jou mogelijkheden door te groeien en jouw kennis te verbreden. Met deze cursus til jij jouw communicatie- en managementvaardigheden naar een hoger niveau. Binnen iedere organisatie is sprake van management en communicatie. Het is dan ook voor allerlei functies van groot belang om hier goed mee om te kunnen gaan. Of je nu secretaresse of managementassistent bent, of een andere functie hebt de cursussen van NiDi Bedrijfsopleidingen helpen jou verder.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de cursussen!

Training Persoonlijk Leiderschap

De kennis die je opdoet tijdens de training Persoonlijk Leiderschap kun je meteen toepassen in de praktijk. In de training komen onder andere de onderwerpen aan bod zoals het leren inzicht te krijgen in het belang van feedback en hoe je dit behoort te doen. Hiermee leg jij een goede basis om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen in de loop van de cursus. Deze training wordt verzorgd door één trainer. De oorspronkelijke training duurt drie dagen, maar in overleg kan je ook kiezen voor een training op maat voor jouw medewerkers. Vraag vandaag nog een gratis informatiepakket aan en meld je aan!

Cursus communicatie management en meer!

Naast cursussen en trainingen biedt NiDi Bedrijfsopleidingen ook opleidingen aan. Mocht je na de cursus verder willen leren en een stap verder zetten? Dan sluit één van onze opleidingen hier wellicht bij aan. Alle opleidingen zijn geschikt voor een ieder die zich wil verbeteren en zich verder wilt ontwikkelen. Wilt u meer informatie over NiDi bedrijfsopleidingen of op de hoogte blijven van ons aanbod? Volg ons nu via LinkedIn!

Cursus communicatie management

Kom in contact

Indien je vragen hebt of nadere toelichting wenst, staan wij je graag te woord! Stuur ons een mail naar info@nidibusinessschool.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. Je kan ook telefonisch contact opnemen via 088 032 2480. Of druk op onderstaande button!

Geef jouw CV een boost met één van de trainingen van NiDi Bedrijfsopleidingen en sta sterker op de arbeidsmarkt!