Er liggen veel zaken te wachten in Den Haag op het gebied van werk en gezondheid, die met een nieuw kabinet opgepakt gaan worden. “Organisaties kunnen nu al inspelen op nieuwe ontwikkelingen en hoeven niet te wachten op wetgeving van het nieuwe kabinet”, Prof. Dr. Angelique de Rijk, Universiteit Maastricht

Deze opmerking van één van onze docenten van de Schoutenhof-meeting raakt de kern van deze driedaagse inspiratiebijeenkomst. 2021 is een nieuw jaar met HR-uitdagingen. Uitdagingen die ons vanuit het coronajaar 2020 nog bezighouden, maar ook nieuwe kansen op het werkgebied van Mens & Organisatie. Juist voor HR professionals is 2021 een jaar met stevige uitdagingen en aandachtspunten: strategische vraagpunten als arbeidsmarktontwikkelingen, preventie en vitaliteit.

In 2021 gaan we verder met deze uitdagingen die we ervaren en de mogelijkheden die we zien. Vaak leven we echter in de waan van de dag. Hoe blijven we zelf vitaal, in ontwikkeling en betrokken? Hoe vormt u als leidinggevende of HR een voorbeeld voor de rest van de organisatie? We pakken de drie elementen op van de Zelfbeschikkingstheorie: het ABC van de bevlogenheid: Autonomie, Betrokken- of Verbondenheid & Competenties.

Tijd voor reflectie en samen kijken naar de toekomst:

“Wat gaat er gebeuren met al die ontwikkelingen die al klaarlagen op ons vakgebied en nu in de komende maanden weer onze aandacht gaan vragen?”

Samen met docenten van de Universiteit Maastricht hebben we een interactief driedaags programma ontwikkeld: De Schoutenhof-meeting: Update HR professionals!

Op een plek die rust uitstraalt en rust geeft. Op afstand van alle dagelijkse besognes met de ruimte en de intentie van een Mastermindgroep. Maatwerk is hierin essentieel! Daarom biedt dit programma, naast de door ons geselecteerde onderwerpen, jou de mogelijkheid om vooraf en tijdens de tweedaagse eigen onderwerpen in te brengen. Ons team van docenten gaat aan de slag om alle onderwerpen op hoog niveau in te vullen. Met als gastheer: Paul ter Wal.

U heeft de keuze uit 4 blokken; 2 x hybride met de Universiteit Maastricht en 2x live in Nieuwegein. Dus twee dagdelen met elk 2 interessante blokken van de docenten die wij u kunnen aanbieden.

Ben jij klaar voor inspiratie en reflectie? Dan heten we je graag van harte welkom bij de Schoutenhof-meeting op 7 oktober 2021.

Voor meer informatie of inschrijven kan je een kijkje op onze website en vraag de brochure aan