Bedrijfsopleidingen

Een training ziekteverzuim volgen? NiDi bedrijfsopleidingen is jouw partner op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid, ziekteverzuim en meer. Door onze opleiding kan je goed inspelen op verzuimmanagement en bijvoorbeeld re-integratie in het bedrijf. Meer informatie? Neem contact op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Training Inzetbaarheidsgesprekken (verzuim en preventie)

Hoe ga je om met het ziekteverzuim van jouw organisatie? Tijdens deze training leer je meer over het voeren van betrokken en professionele gesprekken. Aan de hand van verschillende modellen creëren we herkenbare situaties. Deze situaties worden nagespeeld acteurs zodat je goed kunt oefenen! Een toegevoegde waarde voor de training Inzetbaarheidsgesprekken.  Goed om te benoemen is dat de training volledig wordt afgestemd op de doelstellingen van jouw organisatie.

Training ziekteverzuim

Opleidingen van Nidi Bedrijfsopleidingen

Naast trainingen en cursussen ben je bij ons ook aan het juiste adres voor (in-company) opleidingen. Neem de Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®). NiDi leid je op tot adviseur op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Men moet tegenwoordig langer doorwerken. Hoe kan je de productiviteit hoog houden, maar de kosten zo laag mogelijk? Tijdens de opleiding leer jij problemen te herkennen en strategische oplossingen te bedenken. Wil je meer weten over de opleiding? Onze medewerkers geven je graag meer informatie. Samen bespreken we de mogelijkheden! Wij zijn erg flexibel.

Nu inschrijven

Schrijf jezelf nu in voor de eerstvolgende opleiding of training van NiDi Bedrijfsopleidingen! Wij starten binnenkort. Op onze website vind je meer informatie over startdata. Wij hopen je snel te mogen opleiden tot professional op het gebied van duurzame inzetbaarheid! Neem via de onderstaande button contact op met ons. Wij zullen jou snel te woord staan.