Training coaching leidinggevende

Leer je eigen stijl van coachend leidinggeven kennen en optimaliseren in de training coaching leidinggevende van NiDi Bedrijfsopleidingen. Krijg inzicht in jezelf en je effect op de ander door aan de slag te gaan met coachingsgesprekken. Daarnaast leer je om de verantwoordelijkheid te laten waar én bij wie die hoort. Verbreed jouw kennis op het gebied van coachend leidinggeven en meld je aan voor de training bij NiDi Bedrijfsopleidingen.

Wil je meer informatie over de training? Vraag dan een gratis informatiepakket aan via de website!

Leidinggevende en coach | De ideale combinatie

Jij bent de inspiratiebron voor je medewerkers. Je wilt hen laten werken vanuit hun eigen kracht en talent. Maar je hebt ook jouw belang als leidinggevende en moet de team- en organisatietargets halen. Kan dat samengaan? Wél als je een coachend leider bent. De Training Coachend Leiderschap helpt je om jouw coachend leiderschap verder te ontwikkelen. Laat medewerkers in beweging komen en vergroot hun zelfsturend vermogen.

De training coaching leidinggevende bij NiDi

Coachen hoort onlosmakelijk bij leiderschap. Coachend leidinggeven is zorgen dat je medewerkers het beste uit zichzelf halen en dat medewerkers zelfstandig hun werk kunnen doen. Bij NiDi Bedrijfsopleidingen zijn wij er voor bedrijven en medewerkers die hun kennis willen verbreden. Duurzame inzetbaarheid staat hierbij centraal. De trainingen en opleidingen zijn van HBO niveau en geschikt voor onder andere HR-professionals, managers, medewerkers, zzp’ers en financieel adviseurs.

Training coaching leidinggevende

Meld je aan!

Twijfel niet langer en ga aan de slag om jouw kennis te verbreden. Druk op onderstaande knop om in contact te komen. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd een mail sturen naar info@nidibusinessschool.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.