Opleiding verzuimmanagement

Wil je een opleiding verzuimmanagement volgen? Geen probleem! Bij NiDi Bedrijfsopleidingen zit je goed. Leer alles over arbeidsomstandigheden, preventiemanagement en verzuim. Wij bieden verschillende trainingen en opleidingen aan. Neem contact op voor meer informatie.

Register Sociaal Bedrijfskundig Adviseur (RSBA®)

Dankzij de opleiding Register Sociaal Bedrijfskundig Adviseur (RSBA®) krijg je meer inzicht in de relatie tussen verzuim en arbeidsongeschiktheid. NiDI Bedrijfsopleiding leid jou op tot een professionele adviseur op het gebied van verzuimmanagement. Je kunt na het afronden van de opleiding bijvoorbeeld een goede analyse maken van de verzuimcijfers. Ook weet je precies waar de knelpunten kunnen liggen. Daarnaast leert je ook meer over verandermanagement, risk management en re-integratie. Bent je werkzaam (geweest) in de HR, verzekeringswezen? Dan is deze cursus iets voor jou. Wij geven je graag meer informatie! Je kunt direct contact opnemen met onze medewerkers.

Opleiding verzuimmanagement

Gesprek voeren

Wil je jouw communicatie skills verbeteren? Dankzij de training Inzetbaarheidsgesprekken (verzuim en preventie) leer je hoe je juist inzoomt op bepaalde onderwerpen. Denk hierbij aan het toepassen van erschillende gespreksniveau’s. Maar ook naar het actief luisteren en ontvangen van feedback. Goed om te benoemen is dat NiDi Bedrijfsopleidingen werkt met echte rollenspelactrices. Het voordeel hiervan is dat je de situatie echt ervaart. Vooraf is niet vastgesteld hoe het gesprek zal gaan lopen. Bekijk de training op onze website.

Schrijf je nu in!

Heb je interesse in een van de bovenstaande opleidingen/ trainingen? Schrijf je nu in. Of neem contact op via de onderstaande button. Ook hebben wij meerdere cursussen voor jou beschikbaar. Deze vind je op onze website. NiDi Bedrijfsopleidingen helpt je bij duurzame inzetbaarheid & samenhangende thema’s.