Basisopleiding casemanager verzuim

Wil je een basisopleiding casemanager verzuim volgen? NiDi Bedrijfsopleidingen heeft verschillende opleidingen en trainingen beschikbaar die passen bij dit vraagstuk. Neem bijvoorbeeld de opleiding RADI® MKB Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid. Neem contact op voor meer informatie of schrijf je nu in. 

RADI® MKB Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid 

Als RADI® adviseur draagt je bij aan een verbeterd risicoprofiel. Tijdens de opleiding leer je te denken van gevolg naar oorzaak. Op dit moment wordt vaak nog de focus gelegd op bijvoorbeeld de verzekeringsanalyse om de verdiensten van de organisatie daar vaak van afhankelijk zijn. Je kunt de onder andere de volgende leerdoelen toepassen na het volbrengen van de opleiding:
 

  • Het kunnen herleiden en problematiseren van de adviesvraag in termen van Duurzame Inzetbaarheid; 
  • Het herkennen van potentiële risico’s op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid; 
  • Het kunnen maken van praktisch haalbare aanbevelingen voor jouw klant, waarbij aandacht is voor de behoeften van jouw klanten; 
  • Het kunnen coachen van de DGA. 
Basisopleiding casemanager verzuim

Opleidingen 

Naast trainingen bieden wij ook verschillende opleiding aan. Dit kan zowel klassikaal als Incompany. Daarnaast zijn deze opleidingen voor ieder niveau beschikbaar! Bekijk direct het algemene aanbod van NiDi Bedrijfsopleidingen. Zit er op dit moment geen geschikte opleiding tussen? Ga met ons in gesprek! Wij streven naar ernaar om voor iedereen in de HR-sector een passende en ook interessante opleiding en/of training aan te bieden.  

Inschrijven 

Wil jij je inschrijven voor één van onze opleidingen of trainingen? Bekijk het huidige overzicht op onze website. Samen met jou werken wij aan het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid in heel Nederland.