Samen sterker uit de crisis! Dat was het onderwerp van de webinar van Gary Damen, Opleidingsmanager NiDi Business School en bestuursvoorzitter RADI-federatie, die hij op maandag 6 april heeft gegeven voor de RADI-federatie. Tijdens de webinar gaf Gary zijn betoog over de kansen en uitdagingen voor de RADI-Adviseur in deze coronacrisis. Zo vertelde hij meer over het belang van duurzame inzetbaarheid, leiderschap en waardecreatie!

De waarde van de RADI-adviseur in de coronacrisis

Organisaties helpen om sterker uit de crisis te komen. Dat is volgens Gary Damen het belangrijkste doel van de RADI-adviseur. Hoe? Daarover vertelt Gary u graag meer. Kijk de webinar terug!

Download hier de presentatie: presentatie Samen Sterker uit de Crisis


Wat is de RADI-federatie?

De Beroepsfederatie RADI® is het grootste en eerste onafhankelijke beroepsnetwerk van professionals op het gebied van Employee Benefits, Duurzame Inzetbaarheid en Sociale Bedrijfskunde in Nederland. Alle geslaagden van de RADI-opleiding van NiDi Business School krijgen toegang tot deze RADI-federatie.

Wordt u de RADI-adviseur van uw organisatie?

Bekijk dan onze informatiepagina van de RADI-opleiding. Heeft Gary u overtuigd om de switch te maken naar RADI-adviseur? Meld u dan snel aan! De opleiding start op 2 september 2020.