Werkgevers staan voor een uitdaging, met name de werkgevers in de cruciale beroepen;  als werkgever bent u verplicht te zorgen voor een veilige werksituatie voor uw medewerkers. Dat is in deze periode makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als we ons bedenken dat het coronavirus voorlopig nog voor onrust zal zorgen; ook wanneer we wél weer naar het werk mogen. Wat als de anderhalve meter-richtlijn voorlopig de nieuwe realiteit is? Hoe richt u dat in? Hoe beïnvloedt dit uw organisatie? Voor dit soort situaties is het prettig als er een expert binnen de organisatie werkzaam is die hier gevraagd en ongevraagd advies over kan geven: de preventiemedewerker!

De preventiemedewerker heeft een verbindende rol tussen HR, management, medewerkers, de OR en de arbodienst. Zeker in deze crisisperiode en daarna, is de rol van de preventiemedewerker waardevoller dan ooit te voren, vooral voor u als werkgever: hij of zij is de interne deskundige en uw adviseur op het gebied van veiligheid en gezondheid op de werkvloer.

Aanbieding NiDi Business School

De opleiding Register Preventiemedewerker (RPM) is een populaire opleiding binnen NiDi Bedrijfsopleidingen. Gezien het belang van deze rol binnen organisaties, biedt NiDi Business School deze opleiding nu aan voor een gereduceerd tarief. U betaalt nu geen € 895,- maar € 850 ,- Let op: deze actie geld alleen voor de startdatum van 12 mei 2020.

Aanmelden

De eerstvolgende opleiding start op 12 mei – of deze online of fysiek start, hangt af van de situatie rondom het coronavirus. Er is nog een aantal plekken beschikbaar!
Heeft u als werkgever nog geen preventiemedewerker binnen uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie?

Hoe gaat een preventiemedewerker te werk tijdens de coronacrisis? Waar kan hij of zij bij ondersteunen? Antwoord op deze en andere vragen leest u in het artikel: Is uw organisatie al klaar voor de 1,5 meter-realiteit?