In 2019 is de nieuwe RADI® opleiding MKB gelanceerd: een opleiding die duurzame inzetbaarheid vertaalt naar het Midden- en Kleinbedrijf, speciaal voor intermediairs. En met succes! We hebben Marleen de Jongh, RADI® MKB-afgestudeerde, gevraagd om haar ervaring met de opleiding met ons te delen.

“Tijdens de lesdagen van de RADI® MKB heb ik veel inspiratie opgedaan, kennis vergaard en tips en trucs geleerd. Ik heb weer een stap verder gezet om mijn adviesrol richting werkgevers te verfijnen. De RADI®MKB-opleiding is een mooie, breed onderlegde opleiding die geen seconde verveelt! De docenten hebben goede kennis van zaken en weten verdieping brengen met concrete praktijkvoorbeelden. Het doel van de opleiding is de werkgever (nog) beter bewust te maken van het belang van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers, zodat de werkgever grip krijgt op het verzuim binnen de onderneming. Ik heb er zin in om zo snel mogelijk met de opgedane kennis met werkgevers in gesprek te gaan.”

– Marleen de Jongh RADI®-De Keyzer Zekerheid Breda

Benieuwd naar de RADI® MKB-opleiding?

Neem dan een kijkje op de informatiepagina. Heeft Mirjam u overtuigd om de opleiding te volgen? Meld u dan aan. De eerstvolgende RADI MKB-opleiding start op 9 september 2020.