Maak kennis met RADI Adviseur Vincent van Amstel – Robidus Risk Consulting

Vincent is sinds 2005 werkzaam bij Robidus en vervult momenteel de rol van Senior Risk Consultant. Eind 2017 heeft hij de opleiding RADI succesvol afgerond. Vincent verteld ons hoe de RADI opleiding bijdraagt in het leveren van toegevoegde waarde bij zijn relaties.

“Persoonlijk heb ik mijn specialisme in sociale zekerheid. Een interessant en veelomvattend onderwerp maar desondanks een onderwerp dat niet altijd hoog op de agenda van HR-directies staat. Iets wat je niet kunt zeggen over Duurzame Inzetbaarheid, Strategische personeelsplanning en levensfase bewust personeelsbeleid. Actuele onderwerpen waar menig HR-directie van wakker kan liggen. Met dank aan de RADI-opleiding kan ik mij ook op deze onderwerpen ontwikkelen tot een volwaardig sparringpartner.
Door als volwaardig sparringpartner op te treden weet ik nog beter de integrale dienstverlening van Robidus (in het speelveld van sociale zekerheid) te verplaatsen naar de praktijk van de klant. Met de opgedane kennis en ervaring tijdens de opleiding én onze dienstverlening kan ik bijdragen aan het realiseren van de HR-doelstellingen van mijn relaties.”

Bent u ook benieuwd wat de RADI opleiding voor u kunt betekenen, neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 088 032 2480 of mailen naar info@nidibusinessschool.nl