Het doel van NiDi Business School is: Heel Nederland Duurzaam Inzetbaar maken.

Een belangrijk onderdeel daarvan is eigenaarschap. Juist in deze bijzonder onzekere tijd wordt beroep gedaan op dit eigenaarschap. Naast wat de overheid voor ons doet, moeten we nu juist ook zelf eigenaarschap tonen en dus verantwoordelijkheid nemen.
In de ruimte die op dit moment door de overheid nog wordt gegeven, moeten we ook zelf goed blijven nadenken over wat we verantwoord vinden.

Alle fysieke klassikale lessen worden opgeschort tot nader orde

Het door laten gaan van fysieke klassikale lessen kunnen we op dit moment niet verantwoorden. Hierbij staat de gezondheid, veiligheid en welbevinden van onze studenten, docenten, medewerkers en hun familie, centraal. Daarom hebben wij besloten om vanaf 16 maart t/m 6 april 2020 alle fysieke klassikale lessen op te schorten. Voor onze in-company-trajecten volgen wij de instructies van onze opdrachtgevers.

Begeleiding via andere hulpmiddelen

Een ander belangrijk onderdeel van eigenaarschap is pro-activiteit. Voor ons ligt dat in deze tijd ook erg dicht tegen creativiteit. Vandaar dat wij in de komende periode via andere hulpmiddelen onze studenten gaan begeleiden. In overleg met onze docenten gaan we hier de komende week nadere invulling aan geven. Hierover wordt u zo snel als mogelijk geïnformeerd.

Los daarvan, plannen we met al onze studenten een telefonisch overleg in. Tijdens dit overleg gaan we samen kijken naar de hulp en ondersteuning die onze studenten nodig hebben voor de komende periode. We kunnen bijvoorbeeld ook lesstof vooruit sturen en in een vervolg telefoon- of videogesprek weer samen doorspreken.

Examendata

NiDi gaat ervoor zorgen dat alle geplande lessen op een later moment alsnog gaan plaatsvinden. Om te veel tijdsdruk aan het einde van de opleiding te voorkomen zullen we, in overleg met onze groepen, de beslissing nemen examendata eventueel te verplaatsen naar een later tijdstip.

Voor vragen en/of suggesties zijn wij uiteraard altijd bereikbaar via de bekende wegen.

Iedereen veel gezondheid, veiligheid en welbevinden wensend