In 2018 biedt NIDI Business School weer nieuwe opleidingsmogelijkheden:

Op woensdag 24 januari 2018 start een nieuwe groep studenten voor de opleiding Register Risico Adviseurs Duurzame Inzetbaarheid. Eens in de twee weken vinden de lessen plaats (met uitzondering van vakantieperiode). In zestien lessen worden diverse thematieken behandelt en verzorgt door top docenten uit de praktijk. Vakspecialisten die hun ervaring en kennis uitstekend weten over te dragen. Na het succesvol uitvoeren van een fictief of zelf ingebrachte Business case mogen de studenten de titel RADI dragen! Zij worden ingeschreven in het onafhankelijke register van de Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid.

Woensdag 31 januari 2018 en maandag 14 mei 2018 start de opleiding Register Preventiemedewerker. In vier interactieve dagen (verspreidt over twee maanden) leren de (aanstaande) preventiemedewerkers nieuwe kennis op het gebied van duurzame inzetbaarheid en veiligheid. Aansluitend doen de studenten een examen waarin ze daadwerkelijk aan de slag gaan met een Risico Inventarisatie & Evaluatie. NIDI Business School verzorgt samen met Pieter Diehl deze uitgebreide opleiding Preventiemedewerker. Pieter is auteur van diverse boeken over arbeidsomstandigheden en voorzitter van de Beroepsvereniging Arbo Adviseurs (BvAA) en beroepsvereniging van preventiemedewerkers.

Inschrijven voor één van de opleidingen is nu mogelijk! Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@nidibusinessschool.nl. 

NIDI Business School biedt ook diverse mogelijkheden voor incompany maatwerk leertrajecten. Wij denken graag met u mee. Zo houden wij rekening met uw leerbehoeften en streven we samen naar optimaal leerrendement.

Klik hier indien u meer vragen heeft over de opleidingsmogelijkheden of neem telefonisch contact op met Nick Gemke via 06 – 10 15 98 75.