Met 2020 voor de deur is NiDi Business School hard aan de slag gegaan om weer een mooi cursusjaar te ontwikkelen. Zo zijn dit jaar nog de opleidingen RADI®-opleiding voor Zorg en Welzijn en de RADI®-opleiding voor MKB gelanceerd!
In januari start NiDi weer met een nieuw cursusjaar, vol nieuwe en bekende opleidingen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid, zoals de RADI opleiding en de opleiding Register Preventiemedewerker RPM

Benieuwd naar het complete aanbod? Bekijk dan snel de opleidingsagenda

Een goede start van 2020!

Staat (persoonlijke) ontwikkeling van uw medewerkers ook op uw lijst van goede voornemens voor 2020? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem vrijblijvend contact op met NiDi Business School via 088 032 2480 of via info@nidibusinessschool.nl!

Een vliegende start in 2020 maken? Schrijf u dan nu nog in voor de opleidingen:

RADI-afgestudeerde aan het woord:

“In 2019 heb ik de RADI MKB opleiding afgerond: een inspirerende en praktische opleiding die me in staat stelt om werkgevers actief te adviseren en te ondersteunen om het beste uit hun medewerkers te halen. Ik merk dat veel MKB bedrijven geleid worden door zeer gedreven en sterke ondernemers.

Dat is de kracht van succesvolle MKB bedrijven. Diezelfde ondernemers laten soms veel geld liggen door onbewust minder effectief om te gaan met hun medewerkers. Als RADI MKB adviseur heb ik geleerd om werkgevers daarbij te ondersteunen, zodat de productiviteit en het werkplezier stijgen, terwijl de kosten van verzuim dalen.

Tijdens de RADI MKB opleiding krijg je inzichten en tools aangereikt om op een professionele en concrete manier aan de slag te kunnen gaan. Het mooie daarvan is, dat je direct merkt dat gesprekken met werkgevers op een geheel andere manier verlopen.”
– Ed Hassink RADI®