RADI Executive

Met trots lanceren wij onze nieuwe opleiding ‘RADI Executive’:  de eerste opleiding in Nederland op het vakgebied van Duurzame Inzetbaarheid en Sociale Bedrijfskunde, met een focus op praktische toepasbaarheid.

De RADI Executive

De RADI Executive leidt u op tot dé expert en ambassadeur op het gebied van duurzame inzetbaarheid; u tilt dit thema als topadviseur naar een hoger niveau. Zeker in deze tijd waarin ontwikkelingen elkaar rap opvolgen, is blijven veranderen en innoveren van het allergrootste belang voor organisaties. Op dit gebied bent u vooroploper: u weet de organisatie hiertoe te inspireren.

De opleiding is verdeeld in vier thema’s:

  1. Het Scandinavisch model
  2. Burn-out preventie: werkdruk, stress en bevlogenheid
  3. Algoritmes en data
  4. Robotisering en Technologie
  5. Het nieuwe Nieuwe Werken

Alle masterclasses worden verzorgt door topdocenten die hun kennis en ervaringen perfect weten te vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Gary Damen, kerndocent bij NiDi Business School, neemt u mee in onze nieuwe RADI Executive en vertelt u graag meer over deze thema’s!

Wordt u topadviseur Duurzame Inzetbaarheid van uw organisatie?

Wordt u dé inspirator voor managers en directie en topadviseur op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid? Meld je dan nu aan voor de RADI Executive. De opleiding duurt ongeveer 10 maanden, onderbroken door reguliere vakanties en bestaat uit 15 masterclasses. Deze opleiding start op 1 september 2020.

Speciale aanbieding

Wij zijn trots dat we de eerste opleiding op het gebied van duurzame inzetbaarheid mogen introduceren in Nederland! Daarom bieden we de RADI Executive voor de eerste startdatum van 1 september 2020 aan voor een gereduceerd tarief! Als u zich aanmeldt vóór 1 augustus 2020 betaalt u geen €5.950,-, maar €5.700,-!

Meer weten of aanmelden?

Heeft u interesse in de RADI Executive? Vraag dan de leerwijzer aan via info@nidibusinessschool.nl. In de leerwijzer leest u alle informatie over NiDi Business School en de thema’s en de leerdoelen van de RADI Executive.

Via info@nidibusinessschool.nl kunt u zich ook aanmelden voor de RADI Executive!