Wat is duurzame inzetbaarheid onderwijs

Een veel voorkomende vraag; Wat is duurzame inzetbaarheid onderwijs ? Daar kan NiDi Bedrijfsopleidingen antwoord op geven! Als erkend leerbedrijf met opleidingen en trainingen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid weten wij als geen ander wat het onderwijzen van deze uitgebreide materie inhoudt. Niet voor niets hebben wij een breed pakket aan opleidingen en trainingen die allen centraal staan met één hoofdthema. Namelijk Duurzame inzetbaarheid. Als sinds 2012 staan wij op de kaart als Business school voor duurzame inzetbaarheid en hebben wij ook het keurmerk Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid (SKDI) ontwikkeld.

Meer weten over NiDi Bedrijfsopleidingen en ons aanbod opleidingen op het gebied van  duurzame inzetbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op!

wat is duurzame inzetbaarheid onderwijs

Ons aanbod

Zoals hierboven benoemd hebben wij een breed pakket aan verschillende soorten opleidingen en trainingen. Onze praktische opleidingen en trainingen leren HR-professionals, managers, medewerkers, zzp’ers en financieel adviseurs om werk te maken van Duurzame Inzetbaarheid.

Hieronder een greep uit ons opleidingsaanbod:

Hieronder een greep uit ons trainingsaanbod:

Meer informatie?

Uiteraard bieden wij nog veel meer opleidingen en trainingen aan. Bekijk ons huidige aanbod opleidingen en trainingen op de website. Zit er op het moment niets passend tussen? Vervelend! Laat het ons weten, dan gaan wij kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons te volgen via LinkedIn! Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste opleidingen, trainingen en ontwikkelingen binnen NiDi Bedrijfsopleidingen.

Antwoord: Wat is duurzame inzetbaarheid onderwijs

Heb je nog geen antwoord gekregen op de vraag wat de mogelijkheden zijn op het gebied van duurzame inzetbaarheid in het onderwijs? Vervelend! Druk dan op onderstaande button om in contact te komen. Daarnaast kun je jouw vragen ook mailen naar info@nidibusinessschool.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.