Voorbeelden duurzame inzetbaarheid

Als je op zoek bent naar voorbeelden duurzame inzetbaarheid, dan kan NiDi Bedrijfsopleidingen je verder helpen! Wij zijn het (opleidings)instituut dat het begrip duurzame inzetbaarheid vanaf 2012 op de kaart heeft gezet. Dagelijks geven wij les aan professionals die zich verder willen ontwikkelen op ons vakgebied. NIDI maakt gebruik van de beste docenten op de verschillende thema’s waarop wij Duurzame Inzetbaarheid hebben gebouwd. De opleidingen van NiDi zijn van HBO+ niveau en geschikt voor arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, casemanagers en andere zorg professionals. Het belangrijkste is enthousiasme voor het vak duurzame inzetbaarheid en interesse in gezondheid, mens en arbeid.

Nieuwsgierig of enthousiast geworden over de opleidingen van NiDi Bedrijfsopleidingen? Neem dan contact met ons op!

voorbeelden duurzame inzetbaarheid

De voorbeelden duurzame inzetbaarheid op een rij

Doordat werkenden steeds langer moeten doorwerken kan dit leiden tot verminderde inzetbaarheid, lagere productiviteit en hogere kosten. De adviseur van nu moet met innoverende oplossingen komen om dit te voorkomen. Door middel van de opleiding adviseur duurzame inzetbaarheid zal je veel over deze oplossingen leren.

Neem bijvoorbeeld de opleiding Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®). Deze opleiding zal je leren denken vanuit bedrijfseconomische invalshoeken. Deze invalshoeken combineer je met adequate kennis op het gebied van Employee Benefits en Duurzame inzetbaarheid. Alle leerstof dien je te kunnen vertalen naar de praktijk.

Hieronder een greep uit ons opleidingsaanbod;

Ja, als het gaat om duurzame inzetbaarheid denken wij groot. Dat doen we omdat werkend Nederland vitaliteit en gezondheid verdient. Daar wordt letterlijk iedereen beter van. Want wie vitaal is, is beter in balans, doet werk waarin haar of zijn talenten tot hun recht komen en is dus beter inzetbaar.

Meer informatie?

Nieuwsgierig geworden naar de voordelen die een opleiding van Nidi jou kan bieden? Neem dan zeker contact met ons op via onderstaande button. Daarnaast is het ook mogelijk een informatiepakket aan te vragen per opleiding of training.  Volg je onze LinkedInpagina al? Zo blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de Duurzame inzetbaarheid.