Training risicomanagement

Ben je voor jezelf (óf voor jouw medewerkers) op zoek naar een training risicomanagement? Dan bent u bij NiDi Businessschool helemaal aan het juiste adres! Wij zijn al sinds 2012 actief in de onderwijsbranche. Inmiddels is ons opleidingsaanbod flink uitgebreid en bieden wij een tal van opleidingen en trainingen, die zich focussen op een onderdeel van Duurzame Inzetbaarheid. Door dit brede aanbod binnen deze niche is er een training en opleiding voor elk gewenst niveau.

Wil je meer informatie over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Wacht niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op.

Training risicomanagement | NiDi Businessschool kan het jou bieden!

Wij hebben een opleiding opgebouwd, die volledig in het teken staat van risicomanagement op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Deze opleiding heet Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid en leert je om te denken vanuit bedrijfseconomische invalshoeken. Deze invalshoeken combineer je met adequate kennis op het gebied van Employee Benefits en Duurzame inzetbaarheid. Doordat werkenden steeds langer moeten doorwerken kan dit leiden tot verminderde inzetbaarheid, lagere productiviteit en hogere kosten. De adviseur van nu moet met innoverende oplossingen komen om dit te voorkomen. Met behulp van onze opleiding zul je veel over deze verschillende soorten oplossingen leren.

Deze oplossingen zul je voor moeten gaan dragen aan HR om financiële consequenties voor te zijn. Dit ga je doen door middel van een duurzaam inzetbaarheidsplan en een boeiende mix van factoren waar jij orde in gaat brengen. Vervolgens zul je strategische stappen voor moeten stellen aan de desbetreffende organisatie.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een training risicomanagement? Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket voor de opleiding tot Risico Adviseur aan. Tot ziens bij NiDi Businessschool!

Training risicomanagement