Strategisch management training

Voor een strategisch management training zit je bij Nidi Bedrijfsopleidingen helemaal goed! Strategie is van onschatbare waarde voor het succes van iedere organisatie op langere termijn. Een goedgekozen strategie zorgt voor focus, daadkracht en effectiviteit. Wil je weten hoe je de juiste strategische keuzes maakt? Of waar de innovatie- en groeimogelijkheden voor jouw organisatie liggen? Dan is een training of opleiding van Nidi uitermate geschikt voor jou! Bekijk ons aanbod op de website of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Strategisch management training | Opleiding

Zowel de training en opleiding is bedoeld voor managers, adviseurs en professionals die zich willen ontwikkelen in het formuleren van strategische keuzes voor hun organisatie. Bij de opleiding Strategisch Coachen leer je doelgericht te werken in plaats van probleemgericht. De opleiding is namelijk bedoeld voor hen met een positief mensbeeld. Tijdens deze eenjarige leergang krijg je theoretische modellen, tools en technieken aangeboden. Vervolgens leer je deze kennis toe te passen binnen jouw organisatie. Na het afronden van de leergang word je ingeschreven in het onafhankelijke register Strategisch Coach Duurzame Inzetbaarheid van de RADI® Federatie Nederland.

Strategisch Coachen | Training

Een opleiding misschien een te grote stap? Dan zal de training Coachend Leiderschap perfect aansluiten bij jou! In deze 4 daagse training zal er op een zeer hoog (inter)actief karakter gewerkt worden. Vervolgens wordt er na een korte theoretische uiteenzetting uitgebreid geoefend. In deze training zul je onder andere inzicht in jezelf krijgen als leidinggevende, maar ook in de samenstelling van jouw team. Daarnaast leer je ook de valkuilen van coachend leidinggeven. Hierdoor zul je assertiever en doelgericht acties kunnen ondernemen. Wil je meer weten over de opleiding strategisch coacht of de training coachend leiderschap? Vraag dan vrijblijvend een informatiepakket aan via de website.

Strategisch management training

Vraag naar de mogelijkheden

Mochten de 2 bovenstaande opties niet aansluiten bij jouw wensen? Kom dan in contact met ons via onderstaande button. Vertel ons jouw wensen en wij gaan dan kijken hoe wij je van dienst kunnen zijn.