Strategisch coachen

Meer leren over strategisch coachen? Dan is de opleiding Strategisch Coachen van NIDI Bedrijfsopleidingen wellicht wat u zoekt. Deze leergang is bedoeld voor alle HR professionals, managers maar ook RADI®, RSBA of RCDI adviseurs. Voor hen die hun deskundigheid willen verbreden.

De opleiding Strategisch Coachen

Beginnend vanuit een positief mensbeeld. Je bent niet probleemgericht, maar doelgericht. Niet feedback, maar feed forward gericht en je bent niet gericht op zwakheden uit het verleden, maar op het ontwikkelen van talenten in de toekomst. Dat is waar het met strategisch coachen mee begint.

De opleiding is gebaseerd op verschillende leerdoelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Hoe je antwoord kunt geven en hoe je in complexe situaties kunt sturen.
  • Antwoorden op de vraag; hoe een mens in elkaar zit en hoe je bij iemand op de juiste bel drukt.
  • Je kunt talenten bij personen ontwikkelen door antwoord te hebben op de juiste vraag.

Strategisch coachen wordt onder anderen gedaan met het TA-kompas. Dit houdt Transsectionele Analyse in. Oftewel ieder mens beschikt over 3 mentale systemen. Eerst het moreel kompas. Vervolgens het rationeel kompas en tot slotte een emotioneel kompas. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over het TA-kompas of de opleiding? Neem dan contact met ons op.

Strategisch coachen

NIDI Bedrijfsopleidingen & Trainingen

Naast de opleiding strategisch coachen kun je binnen NIDI Bedrijfsopleidingen vele andere opleidingen en trainingen volgen. Denk bijvoorbeeld aan een training communicatie verzuimgesprekken of een training persoonlijk leiderschap. Ook voor opleidingen om de inzetbaarheid binnen je bedrijf te verduurzamen bent u bij NIDI aan het juiste adres. Wilt u meer informatie of ons actuele aanbod inzien? Dan kun je altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen op de website.

Inschrijven

Staat de gewenste opleiding niet op de website of heeft u vragen over de invulling van onze opleidingen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag en kijken direct naar de passende methode voor jou.

Start vandaag met leren! Wat ingewikkeld is kan alleen maar makkelijk worden.