Strategisch coachen opleiding

Wil jij je deskundigheid uitbreiden en ben je zoek naar een strategisch coachen opleiding? Dan heeft Nidi bedrijfsopleidingen de opleiding die je zoekt! Met deze opleiding zul je onder andere leren hoe je moet sturen in complexe situaties en hoe je meer inzicht kan krijgen in je zelfreflexie. Daarnaast zul je methodes leren om te luisteren met je derde oor en gesprekken te leiden en te begrenzen. Wil jij in staat zijn om mensen, teams en organisaties succesvol te begeleiden bij ontwikkel- groei of verandertrajecten? Meld je dan vandaag nog aan voor de opleiding strategisch coachen bij Nidi bedrijfsopleidingen!

Strategisch coachen opleiding

Strategisch coachen opleiding bij NiDi

Wij hebben allemaal de behoefte onszelf te blijven ontwikkelen. Maar voor deze ontwikkeling is inzicht nodig. Niet alleen inzicht in de omstandigheden maar ook inzicht in anderen. Vooral inzicht in jezelf, en dat is waar de opleiding Strategisch Coachen jou mee kan helpen. Ben jij klaar om:

  • Jezelf te ontwikkelen
  • Te ontdekken waar jouw krachten en kansen liggen
  • Beter te leren communiceren in het dagelijks leven
  • De coachmatrix te begrijpen en dit toe te passen
  • En anderen te coachen

Dan is dit de opleiding voor jou! Nidi Bedrijfsopleidingen is voor bedrijven, instellingen en overheden. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen. We trainen bijvoorbeeld de leidinggevenden / medewerkers met maatwerk oplossingen. Al sinds 2012 zijn wij actief in de opleidingsbranche. Met onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat de stof die je leert tijdens de opleiding direct toepasbaar is in de praktijk.  Wil je meer weten over de opleiding? Dan kun je via de website vrijblijvend een informatiepakket aanvragen.

Opleidingen | Trainingen Coachend Leiderschap

Een opleiding misschien een iets te grote stap? Dan is wellicht één van de trainingen van Nidi Bedrijfsopleidingen iets voor jou. Wij bieden namelijk naast opleidingen ook verschillende trainingen aan. Zoals bijvoorbeeld de training Coachend Leiderschap. Coachend leidinggeven is zorgen dat je medewerkers het beste uit zichzelf halen. Deze training, leert jou hoe je deze vorm van leiderschap kunnen ontwikkelen en inzetten. In tegenstelling tot de opleiding strategisch coachen is de duur van de trainingen korter. Hierdoor kenmerken onze trainingen zich met een hoog  (inter)actief karakter. Wil je meer weten over ons aanbod? Bekijk dan al onze trainingen op de website.

Vraag naar de mogelijkheden!

Mocht je de opleiding strategisch coachen interessant vinden? Of zou je meer willen weten over het aanbod van Nidi Bedrijfsopleidingen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Staat er geen passende opleiding of training voor je tussen? Ook dan kun je contact met ons opnemen. Wij gaan dan samen met jou kijken naar een passende oplossing.