Opleidingen voor bedrijven

Als je op zoek bent naar opleidingen voor bedrijven, dan ben je bij NiDi Bedrijfsopleidingen aan het juiste adres! NiDi Bedrijfsopleidingen is de plek voor onder andere opleidingen en trainingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Wij zijn voor bedrijven, instellingen en overheden een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen. Ons opleidingsinstituut bevindt zich in het midden van het land namelijk in Nieuwengein. Indien gewenst kunnen wij ook trainingen en opleidingen op locatie geven. Meer informatie over ons opleidings aanbod? Neem dan gerust contact met ons op.

Alle opleidingen voor bedrijven van NiDi

Bij NiDi Bedrijfsopleidingen hebben wij een breed aantal opleidingen voor bedrijven. Allen met het uitgangspunt: Duurzame inzetbaarheid. De kennis en vaardigheden die je tijdens onze opleidingen opdoet, zijn direct toepasbaar en te integreren bij je dagelijkse werkzaamheden. Hieronder een greep uit onze opleidingen:

  • Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®)
  • Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) voor Zorg en Welzijn
  • RADI® MKB Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid
  • Human Being Leiderschap voor (HR) business partners en leidinggevenden
  • Register Preventiemedewerker (RPM)
  • Register Sociaal Bedrijfskundig Adviseur (RSBA®)
  • Strategisch Coachen
  • RADI Executive

Wij blijven altijd druk bezig met een verbreding van ons aanbod. Dit om zo nog specifieker aan de wensen te kunnen voldoen. Volg onze LinkedInpagina om op de hoogte te blijven van onder andere onze ontwikkelingen.

Opleidingen voor bedrijven

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over bijvoorbeeld de opleiding Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®)? Dan kun je via de website gemakkelijk een informatiepakket aanvragen. Je krijgt dan specifieke informatie over de gewenste opleiding. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen je meer over de inhoud, thema’s, resultaten en uiteindelijke diploma’s.

Ga vandaag nog aan de slag en druk op onderstaande button!