Opleiding risicodeskundige

Voor een opleiding risicodeskundige zit je bij Nidi Bedrijfsopleidingen helemaal goed. De opleiding Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) sluit perfect op dit onderwerp aan! Nidi Bedrijfsopleidingen heeft het begrip duurzame inzetbaarheid vanaf 2012 op de kaart gezet. Daarnaast streven wij ernaar dat alle opgedane kennis in onze opleidingen direct toepasbaar zijn in jouw organisatie. Zo zul je in deze opleiding onder andere leren het formuleren van een op strategisch niveau Duurzame Inzetbaarheidsplan. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de opleiding? Neem dan contact met ons op!

RADI® | Opleiding risicodeskundige

De opleiding is opgebouwd uit een aantal thema’s. Alle thema’s staan in verband met het hoofdthema: Duurzame inzetbaarheid. Verschillende doelen die behandeld worden zijn onder andere het kunnen herleiden en problematiseren van de adviesvraag en het herkennen van potentiële risico’s op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Maar bijvoorbeeld ook het kunnen maken van praktisch haalbare aanbevelingen. Om alle opgedane kennis te kunnen toepassen binnen jouw organisatie zal de opleiding worden afgesloten door middel van een examen. Dit examen zal bestaan uit het maken van een businesscase. Deze kan geschreven worden voor één van je klanten of voor je eigen organisatie. Wil je meer weten over deze opleiding? Dan kun je via de website vrijblijvend een informatiepakket aanvragen.

Opleiding risicodeskundige

Nidi Bedrijfsopleidingen

Wij zijn Nidi en wij zijn er voor jou! Wij bieden opleidingen van minimaal HBO-niveau aan om jouw vakkennis te optimaliseren. Maar ook om jouw persoonlijke groei te ondersteunen. Omdat wij het begrip duurzame inzetbaarheid op de kaart hebben gezet weten wij precies wat er in dit vakgebied speelt. Hierdoor kunnen wij opleidingen en trainingen aanbieden die precies aansluiten bij de ontwikkelingen in uw bedrijf en branche. Momenteel zijn wij druk bezig met een nog ruimer aanbod en verbreding van onze opleidingen en trainingen. Dit om zo nog specifieker aan de wensen te kunnen voldoen.

Kom in contact

Wilt u meer weten over de opleiding risicodeskundige? Of over ons totaal aanbod? Kom dan met ons in contact via onderstaande button. Wij zullen samen met u gaan kijken welke opleiding of training aansluit bij uw wensen. Naast klassikale lessen bieden wij ook de mogelijkheid om in-company les te geven. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden!