Opleiding coachend leiderschap

Als je op zoek bent naar een opleiding coachend leiderschap in combinatie met duurzame inzetbaarheid, dan ben je bij NIDI Bedrijfsopleidingen aan het juiste adres. Als je duurzame inzetbaarheid wilt verbeteren binnen je organisatie hoort daar een gedegen en passen opleiding bij. NIDI Bedrijfsopleidingen heeft duurzame inzetbaarheid sinds 2012 op de kaart gezet. Hierdoor zijn wij de ideale partner als je meer wilt leren over alles op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Neem gerust contact met ons op!

De RADI® opleiding van NIDI Bedrijfsopleidingen

De RADI® opleiding bij NIDI Bedrijfsopleidingen is uitgebreid, diepgaan en direct toepasbaar binnen jouw organisatie. Als risico adviseur duurzame inzetbaarheid moet je met innoverende oplossingen komen om verzuim en preventie tegen te gaan. Door middel van deze opleiding zal je veel over deze oplossingen leren. Na het volgen van deze opleiding kan je jezelf professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen. Het niveau van de opleiding is HBO+. Voor bedrijfsadviseurs, HR professionals, beleidsmanagers en salarisprofessionals. Ook geschikt voor arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen en casemanagers.

Kortom, ben je enthousiast en wil je meer leren over duurzame inzetbaarheid? Meld je dan direct aan voor de RADI Opleiding van NIDI!

Aanbod opleidingen en trainingen

Naast bovengenoemde opleidingen bieden wij nog veel meer opleidingen en trainingen aan. Allen zijn gericht op duurzame inzetbaarheid. Bekijk ons volledige aanbod opleidingen op de website. Naast opleidingen bieden wij ook trainingen aan op dit gebied. De trainingen zijn korter van duur maar ne zo intensief. Vrijwel alle leergangen hebben een interactief karakter waar naast theoretisch ook actief wordt geleerd. Dit wordt gedaan door middel van onder andere gesprekken en oefeningen met acteurs.

opleiding coachend leiderschap

kom in contact

Enthousiast geworden of wil je meer informatie? Dan kun je een gratis informatie pakket aanvragen via de website of contact met ons opnemen via onderstaande button! Heb jij enthousiasme voor het vak duurzame inzetbaarheid en interesse in gezondheid, mens en arbeid? Dan is NIDI Bedrijfsopleidingen jouw ideale partner op het gebied van leren en ontwikkelen!