Onderzoek duurzame inzetbaarheid

Ben jij op onderzoek duurzame inzetbaarheid? Dan kan NiDi Bedrijfsopleidingen je verder helpen! Wij zijn het (opleidings)instituut dat het begrip duurzame inzetbaarheid vanaf 2012 op de kaart heeft gezet. Na het volgen van een opleiding van NiDi Bedrijfsopleidingen kun je jezelf professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de trainingen en opleidingen.

Onze visie – Ons aanbod

Van duurzame inzetbaarheid wordt heel werkend Nederland beter. Dat is onze visie. Door middel van maatwerk oplossingen trainen wij leidinggevende en medewerkers op elk gewenst niveau. De trainingen en opleidingen zijn bij ons minimaal op HBO niveau. Wij bieden een breed pakket aan verschillende soorten opleidingen en trainingen aan.

Hieronder een greep uit onze opleidingen;

Uiteraard bieden wij nog veel meer opleidingen en trainingen aan. Bekijk ons huidige aanbod opleidingen en trainingen op de website. Omdat wij ons blijven ontwikkelen breid ons pakket aan opleidingen steeds verder uit. Bekijk ons huidige aanbod opleidingen alvast op de website.

Wil je liever gelijk meer informatie? Dan kun je via de website gemakkelijk een informatiepakket aanvragen. Momenteel zijn wij druk bezig met een verbreding van ons aanbod om zo nog specifieker aan de wensen te kunnen voldoen.

onderzoek duurzame inzetbaarheid

Meer informatie onderzoek duurzame inzetbaarheid

Wil je meer informatie over het onderwijs van duurzame inzetbaarheid? Neem dan zeker even contact met ons op via onderstaande button. Al sinds 2012 zijn wij het (opleidings)instituut dat het begrip duurzame inzetbaarheid op de kaart heeft gezet. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelen binnen NiDi bedrijfsopleidingen? Volg ons via onze LinkedInpagina!