Onderwijs duurzame inzetbaarheid

Ben je op zoek naar een training duurzame inzetbaarheid? Dan ben je bij NIDI bedrijfsopleidingen aan het juiste adres. In de HR is duurzame inzetbaarheid een belangrijk onderwerp. Het speelt namelijk in op maatschappelijke, technologische en economische ontwikkelingen. In de training draait het niet alleen om gezondheidsmanagement of vitaliteit, maar ook om flexibiliteit, mobiliteit, cultuur en leiderschap.

Heb je vragen over de training? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden al je vragen en helpen je graag verder.

Leerprofiel – NIDI bedrijfsopleidingen

Tijdens de opleiding duurzame inzetbaarheid leer je denken uit verschillende invalshoeken. Deze invalshoeken worden gecombineerd met adequate kennis op het gebied van Employee Benefits en Duurzame Inzetbaarheid. Na het volgen van de training kan je jezelf professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen. Dat is het hoogste niveau in Nederland binnen dit vakgebied. Je bent in staat om op strategisch niveau een gefundeerde risicoanalyse te maken voor jouw organisaties.

Arbowet preventiemedewerker

De thema’s van de training duurzame inzetbaarheid

De cursus ‘duurzame inzetbaarheid’ biedt je de volgende thema’s aan:

  • Bedrijfscultuur en leiderschap
  • Rendementsverbetering
  • Gezondheid & Vitaliteit
  • Organisatie en structuur
  • Functioneren en Ontwikkelen
  • Waarde en imago

In contact komen met NiDi Bedrijfsopleidingen

Ben je geïnteresseerd in een workshop, training of opleiding van ons instituut? Neem via de onderstaande button contact op met NiDi Bedrijfsopleidingen! Wij staan jou graag te woord.