Kosten bedrijfsopleiding

Wil je meer informatie over de kosten bedrijfsopleiding? Wij, van NiDi Bedrijfsopleidingen, kunnen jou meer inzicht bieden in het financiële plaatje! Wij zijn hét opleidingsinstituut dat het begrip Duurzame Inzetbaarheid vanaf 2012 op de kaart heeft gezet. NiDi is dus de Business school met opleidingen en trainingen, die allemaal gericht zijn op een deelonderwerp van Duurzame Inzetbaarheid. Daarnaast hebben wij ook het keurmerk Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid (SKDI) ontwikkeld.

Heb je nog vragen over onze organisatie of onze dienstverlening in het algemeen? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op! Zij geven jou graag meer informatie.

Kosten bedrijfsopleiding | NiDi Bedrijfsopleidingen biedt transparantie!

NiDi staat letterlijk voor Nederlands Instituut voor Duurzame Inzetbaarheid. Wij zijn voor bedrijven, instellingen en overheden een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen. Door de toepassing van Duurzame Inzetbaarheid wordt namelijk heel werkend Nederland beter; dat is onze visie. Met behulp van maatwerk oplossingen trainen wij leidinggevenden en medewerkers op elk gewenst niveau. De trainingen en opleidingen zijn bij ons altijd minimaal op HBO-niveau.

Al onze opleidingen worden opgebouwd uit een aantal verschillende thema’s. Gedurende deze thema’s wordt er ingezoomd op diverse betekenissen. Denk hierbij aan een gezonde bedrijfscultuur en leiderschap, maar ook aan rendementsverbetering en ontwikkeling. Wil je alvast meer uitgebreide informatie ontvangen van een specifieke opleiding? Dan kun je via onze website per opleiding een gratis informatiepakket aanvragen. Dit pakket biedt meer inzicht in zowel de inhoud van een bepaalde opleiding als de tarieven die wij daarvoor rekenen.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de kosten bedrijfsopleiding? Bekijk gerust even het overzicht van onze opleidingen voor meer informatie. Voor verdere vragen kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Persoonlijk leiderschap training