Interne opleidingen bij bedrijven

Als je op zoek bent naar interne opleidingen bij bedrijven, dan is NiDi bedrijfsopleidingen jouw partner bij uitstek! Want naast opleidingen bij ons in Nieuwegein kunnen wij ook in company opleidingen verzorgen. Wij komen dan naar uw bedrijf of organisatie toe. Wij zijn voor bedrijven, instellingen en overheden een betrouwbare partner op het gebied van leren en ontwikkelen. Meer informatie over ons opleidings aanbod? Neem dan gerust contact met ons op.

Alle opleidingen voor bedrijven van NiDi

Bij NiDi Bedrijfsopleidingen hebben wij een breed aantal opleidingen voor bedrijven. Allen met het uitgangspunt: Duurzame inzetbaarheid. De kennis en vaardigheden die je tijdens onze opleidingen opdoet, zijn direct toepasbaar en te integreren bij je dagelijkse werkzaamheden. Hieronder een greep uit onze opleidingen:

  • Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®)
  • Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) voor Zorg en Welzijn
  • RADI® MKB Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid
  • Human Being Leiderschap voor (HR) business partners en leidinggevenden
  • Register Preventiemedewerker (RPM)
  • Register Sociaal Bedrijfskundig Adviseur (RSBA®)
  • Strategisch Coachen
  • RADI Executive

Wij blijven altijd druk bezig met een verbreding van ons aanbod. Dit om zo nog specifieker aan de wensen te kunnen voldoen. Op de hoogte blijven al het laatste nieuws? Volg onze LinkedInpagina!

Wij bieden interne opleidingen bij bedrijven

Op het gebied van leren en ontwikkelen helpen wij jou en je organisatie graag op weg. Ons opleidingsinstituut bevindt zich in het midden van het land. Namelijk in Nieuwegein op steenworp afstand van de snelweg. Bij NIDI Bedrijfsopleidingen kun je terecht voor veel verschillende trainingen en opleidingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Al sinds 2012 zijn wij actief in de onderwijsbranche. Ondertussen is ons onderwijsaanbod flink uitgebreid en bieden wij een tal van opleidingen en trainingen aan.

Interne opleidingen bij bedrijven

Meer informatie omtrent Preventiemedewerker arbowet?

Wil je meer informatie over de opleiding? Of ben je geïnteresseerd maar twijfel je over welke training of opleiding het beste aansluit bij jouw wensen? Druk dan op onderstaande knop om in contact te komen. Samen gaan we kijken welke leerdoelen behaald moeten worden en welke opleiding of training hier het beste op aansluit.