Duurzame inzetbaarheid in de zorg

Zoek je naar een erkende opleiding duurzame inzetbaarheid in de zorg? Dan ben je bij NiDi Bedrijfsopleidingen aan het juiste adres. De opleidingen van NIDI spelen in op maatschappelijke, technologische en economische ontwikkelingen. Met de opleiding duurzame inzetbaarheid gaat het onder andere om gezondheidsmanagement, vitaliteit, flexibiliteit, mobiliteit, cultuur en leiderschap.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het opleidingsaanbod duurzame inzetbaarheid in de zorg van NIDI bedrijfsopleidingen? Neem dan zeker even contact met ons op!

Leerprofiel

De opleiding Risico Adviseur Duurzame inzetbaarheid voor Zorg en Welzijn leid je op tot professioneel inzetbaarheidsadviseur, het hoogste niveau in Nederland binnen dit vakgebied. Je leert te denken vanuit verschillende invalshoeken en deze te combineren met kennis op het gebied van Duurzame inzetbaarheid. Na deze opleiding ben je onder andere in staat om op strategisch niveau een gefundeerde risicoanalyse te maken voor jouw organisatie.

Leerdoelen van deze opleiding zijn als volgt:

  • Het kunnen herleiden en problematiseren van de adviesvraag in termen van Duurzame inzetbaarheid;
  • Het herkennen van potentiële risico’s;
  • Eigenaarschap creëren ;
  • Het bepalen en uitvoeren van geschikte en toepasbare KPI’s en scorecards;
  • Maken van praktisch haalbare aanbevelingen voor jouw organisatie;
  • Het formuleren van een op strategisch niveau Duurzame Inzetbaarheidsplan.

Daarnaast is de opleiding opgebouwd uit een aantal verschillende thema’s. Gedurende de thema’s wordt er ingezoomd op diverse betekenissen. Denk hierbij aan bedrijfscultuur en leiderschap maar ook rendementsverbetering en functioneren en ontwikkelen. Wil je alvast meer en uitgebreide informatie ontvangen van deze opleiding voor de zorg en welzijn? Dan kun je via de website een gratis informatiepakket aanvragen.

duurzame inzetbaarheid in de zorg

Nidi voor duurzame inzetbaarheid in de zorg

Heb je nog niet de informatie gevonden die je zocht? Of heb je vragen over de inhoud van deze opleiding? Vraag het ons! Je kunt direct in contact komen door op onderstaande button te drukken. Daarnaast kun je je vragen mailen naar info@nididbedrijfsopleidingen.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.