Cursussen voor duurzaam inzetbaarheid

Zoek je naar cursussen voor duurzaam inzetbaarheid? Dan is NIDI bedrijfsopleidingen de aangewezen partij om je verder te helpen. Bij NIDI bedrijfsopleidingen leer je op tactisch niveau een uitgebreid stappenplan te maken, waarbij je onder andere gebruik maakt van de scorecard duurzame inzetbaarheid.

Ben je nieuwsgierig geworden of deze cursus bij jou past? Of ben je er al zeker van dat deze cursus bij jou past? Via onze website kun je rechtstreeks een informatie pakket aanvragen. Onze medewerkers helpen je graag verder bij het uitzoeken van de juiste cursus.

Bekijk het leerprofiel | Cursussen voor duurzaam inzetbaarheid

Het belang van de cursus duurzame inzetbaarheid is dat je leert denken vanuit verschillende invalshoeken. Vervolgens dien je deze invalshoeken te combineren met adequate kennis op het gebied van Employee Benefits en Duurzame Inzetbaarheid. Na het volgen van deze cursus kun je jezelf professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen. Dit is het hoogst haalbare niveau binnen dit vakgebied.

Arbowet preventiemedewerker

Afronding cursus

De afronding van de cursus wordt gedaan door middel van een examen. Dit examen bestaat uit een business case die je schrijft voor één van je klanten of je eigen organisatie. Het is belangrijk dat alles wat je in de les hebt geleerd, je kunt vertalen naar de praktijk. Na de schriftelijke beoordeling dient het rapport middels een mondeling examen worden toegelicht en door de examencommissie worden beoordeelt.

In contact komen met NiDi Bedrijfsopleidingen

Ben je geïnteresseerd in een workshop, training of opleiding van ons instituut? Neem via de onderstaande button contact op met NiDi Bedrijfsopleidingen! Wij staan jou graag te woord.