Volg een cursus preventiemedewerker in 1 dag

Voor een cursus preventiemedewerker in slechts 1 dag, bent u bij NiDi Bedrijfsopleidingen aan het juiste adres. Bij ons kunt u de (inter)actieve training inzetbaarheidsgesprekken (verzuim en preventie) volgen. Deze training duurt normaal 2 dagen, maar kan ook in 1 dag gegeven worden. Houd er wel rekening mee dat er in 1 dag minder diep op de inhoud en het oefenen ingegaan kan worden.

Leerdoelen van de cursus preventiemedewerker

In de eendaagse cursus preventiemedewerker leer je onder andere inzicht krijgen in “het gesprek”, actief luisteren en het belang van feedback.  Dit zijn slechts een aantal leerdoelen. Voor meer informatie kun je een informatiepakket aanvragen via de website.

Cursus preventiemedewerker 1 dag

Verder opleiden tot preventiemedewerker

Naast de training preventiemedewerker bieden wij ook een opleiding aan. De opleiding Register Preventiemedewerker (RPM) is het uitgebreide pakket met nog meer nadruk op de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van circa 6 weken.

Aanmelden voor de cursus in 1 dag

Wil je de preventiemedewerker cursus in 1 dag volgen bij NiDi Bedrijfsopleidingen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen.