Aanstelling preventiemedewerker

Wil je graag een aanstelling preventiemedewerker? Dan kan een training van NIDI Bedrijfsopleidingen daar voor zorgen. Want wellicht is de training Inzetbaarheidsgesprekken (verzuim en preventie) wat voor jou! In deze training gaan we aan de slag hoe je binnen de AVG-wetgeving de juiste vragen kunt stellen. Maar daarnaast ook hoe je verzuim en preventie tegen kunt gaan. Ga je liever nog dieper in op deze materie? Dan bieden wij ook een passende opleiding hierbij! Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op.

Training Inzetbaarheidsgesprekken

Weet jij welke vragen de leidinggevende wel of niet mag stellen? Of weet je hoe je effectief een inzetbaarheidsgesprek voert? Dit zijn één van de vele onderdelen die je gaat leren in de training inzetbaarheidsgesprekken ( verzuim en preventie). We richten ons dus niet op wat er aan de hand is, maar hoe je ervoor kan zorgen dat de werknemers met onder andere plezier aan het werk blijven. Maar ook hoe je ervoor kunt zorgen dat de werknemers volledig inzetbaar blijven.

Volg een training voor een aanstelling preventiemedewerker

Is een 2 daagse training niet voldoende of wil je meer leren om als preventiemedewerker aan de slag te gaan? Dan kan de opleiding Register Preventiemedewerker (RPM) wellicht aansluiten bij wat u zoekt. De opleiding duurt slechts 6 weken maar hierna kunt u aan de slag als officieel geregistreerde Preventiemedewerker binnen uw organisatie. Deze opleiding past volledig binnen het Duurzame Inzetbaarheidsbeleid van iedere organisatie. Wij bieden de vernieuwde en verbeterde Register Preventiemedewerker leergang aan, met nog meer nadruk op de praktijk.

Aanstelling preventiemedewerker

Vraag het ons!

Bent u niet overtuigd of u een training of opleiding wilt volgen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button. Wij vertellen u graag de mogelijkheden en meer over informatie over de interne leergangen van de opleidingen en trainingen. Daarnaast kunt u ook altijd een gratis informatiepakket aanvragen.