We zien de wereld in een steeds sneller tempo veranderen: we moeten allemaal langer doorwerken en de manier van werken wordt anders. Als organisatie en als medewerker moet je blijven ontwikkelen om succesvol te blijven. Het thema Duurzame Inzetbaarheid staat bij menig organisatie dan ook hoog op de agenda: hoe zorgen we ervoor dat medewerkers vitaal, flexibel en duurzaam inzetbaar blijven binnen een veranderende arbeidsmarkt?

Met een opleiding van NiDi Business School maken u en uw medewerkers een vliegende start in 2020! Want als het gaat om duurzame inzetbaarheid, denkt NiDi Business School groot: werkend Nederland verdient vitaliteit en gezondheid. Daar wordt letterlijk iedereen beter van: wie vitaal is, is beter in balans, doet werk waarin haar of zijn talenten tot hun recht komen en is dus beter inzetbaar.

Aanbod voor 2020

Ook voor 2020 heeft NiDi Business School weer een mooi cursusjaar ontwikkeld. Zo starten we in april met de opleiding RADI®-opleiding voor Zorg en Welzijn en start 15 januari de tweede opleiding RADI® MKB. Daarnaast starten in 2020 diverse groepen voor de opleiding Register Preventiemedewerker (RPM). Nog steeds zijn er veel bedrijven zonder een preventiemedewerker en daar bieden wij een passende 3 daagse opleiding voor aan.

Bekijk snel het complete aanbod!

Ook hebben we dit jaar een primeur: we leiden in 2020 de 500e RADI® adviseur op!

Opleiding op maat

Staat de opleiding die je zoekt niet op onze site? Neem dan contact met ons op. We maken ook opleidingen en trainingen op maat.

NiDi Business School wenst u vitaal en leerzaam 2020!